Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

EUROBANK EFG (LF) ALL WEATHER PLUS

Πρωτοποριακές λύσεις στη διαχείριση της περιουσίας των επενδυτών παρέχει το νέο αμοιβαίο κεφάλαιοEurobankEFG (LF) AllWeatherPlus που προσφέρει η EurobankEFG.  Πρόκειται για το έκτο Αμοιβαίο Κεφάλαιο Ειδικού Τύπου που συγκροτείται μέσα από καινοτόμες διαχειριστικές πρακτικές προσφέροντας παράλληλα στους επενδυτές δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην επένδυσή τους.

Το EurobankEFG (LF) AllWeatherPlus είναι ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο «παντός καιρού» που συνδυάζει προστασία κεφαλαίου και απόδοση, αφού παρέχει τη δυνατότητα να κερδίζουν οι επενδυτές από την πορεία των 20 μετοχών εταιρειών που συνθέτουν το χαρτοφυλάκιό του είτε είναι ανοδική, είτε καθοδική.  Οι εν λόγω μετοχές συνθέτουν ένα διευρυμένο μίγμα επενδύσεων τόσο σε κλαδικό, όσο και γεωγραφικό επίπεδο επιτρέποντας στον επενδυτή να αποκτήσει πρόσβαση στις παγκόσμιες μετοχικές αγορές συμμετέχοντας στις εκάστοτε επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν.

Ανεξάρτητα από το εάν οι αγορές είναι ανοδικές ή καθοδικές, η τελική απόδοση που λαμβάνει ο επενδυτής στη λήξη της 10ετούς περιόδου επένδυσης υπολογίζεται ως το άθροισμα του 60% της μεγαλύτερης θετικής απόδοσης του «καλαθιού» των 20 μετοχών και του 40% της μεγαλύτερης αρνητικής απόδοσης του «καλαθιού» σε απόλυτο νούμερο, αφού ακόμα και οι αρνητικές αποδόσεις μετατρέπονται σε όφελός του!-

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ