Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διήμερη επίσκεψη στα Ιωάννινα από στελέχη της EFG Eurobank Ergasias

Διήμερη επίσκεψη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της EFG Eurobank Ergasias με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Βύρωνα Μπαλλή.

Διήμερη επίσκεψη στα Ιωάννινα πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της EFG Eurobank Ergasias με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Βύρωνα Μπαλλή.
Στόχος της επίσκεψης και των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν ήταν η άμεση επικοινωνία με τα στελέχη και τους πελάτες της τράπεζας καθώς και με εκπροσώπους των διοικητικών και πανεπιστημιακών αρχών. Σημειώνεται ότι η EFG Eurobank Ergasias λειτουργεί στα Ιωάννινα με δύο καταστήματα.Με την ίδια ευκαιρία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, φιλικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Ανδρών και Ελπίδων στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Πρύτανης κύριος Χρήστος Μασσαλάς, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και πολύς κόσμος. Υπενθυμίζεται ότι η EFG Eurobank Ergasias είναι αποκλειστικός χορηγός όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ. Σήμερα εξάλλου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με την παρουσια των τοπικών αρχών, εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, και τοπικών μέσων μαζικής επικοινωνίας, ο διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος σε ομιλία του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Τράπεζας για την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων όπου υπάρχουν περιθώρια ενεργότερης δραστηριοποίησης και ανάπτυξης χρηματοοικονομικών εργασιών. «Αιχμή της στρατηγικής της EFG Eurobank Ergasias είναι η ενίσχυση της παρουσίας της σε όλη την επικράτεια και η παροχή σε όλους τους πελάτες των σύγχρονων υπηρεσιών και των επιτυχημένων προϊόντων του Ομίλου. Ταυτόχρονα, μέσα από τις σχέσεις που χτίζουμε μαζί σας, συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις τοπικές οικονομικές και επιχειρηματικές λειτουργίες και δραστηριότητες», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Νανόπουλος. Στο κλιμάκιο της EFG Eurobank Ergasias συμμετείχαν επίσης οι κκ. Στ. Παπαδερός, Γενικός Διευθυντής καταστημάτων Universal Ν. Ελλάδος, Γ. Γεωργίου, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Retail Banking, Χαρ. Λόλας, Διευθυντής Δικτύου Β. Ελλάδος, Κυρ. Κυριακόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής, Παν. Σταματόπουλος, Τομεάρχης, Ν. Ανδριανόπουλος, γενικός διευθυντής EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, κ.α.