Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

€10.000 κάθε μέρα μοιράζει σε 10 τυχερούς το πρόγραμμα των πιστωτικών καρτών Eurobank €πιστροφή!

Το πρόγραμμα των πιστωτικών καρτών Eurobank €πιστροφή !

Μεγάλη εορταστική ενέργεια μέσω του προγράμματος €πιστροφή πραγματοποιεί η EurobankCards κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα πιστροφή ισχύει για όλες τις πιστωτικές κάρτες Eurobank και επιστρέφει στους κατόχους τους υρώ ανάλογα με τις αγορές τους.  Κάθε φορά που ο κάτοχος χρησιμοποιεί τη κάρτα του, σε οποιαδήποτε από τις 1.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, συγκεντρώνει αυτόματα ευρώ €πιστροφής που μπορεί να τα εξαργυρώσει άμεσα σε επόμενες αγορές του.

Επιπλέον, από την 1η έως και την 31η Δεκεμβρίου η €πιστροφή μοιράζει €10.000 κάθε μέρα σε 10 τυχερούς που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές σε εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (κάθε τυχερός κερδίζει από €1.000).

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Eurobank που θα κάνουν τις αγορές τους στις επιχειρήσεις με το σήμαπιστροφή, θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην καθημερινή κλήρωση των €10.000, ενώ κάθε αγορά τους θα αντιστοιχεί και σε μια συμμετοχή.

Η μεγάλη εορταστική ενέργεια του προγράμματος πιστροφή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Eurobank με στόχο την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πληρωμών και την περαιτέρω βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της.