Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Περιοδεία Διοίκησης

Με περισσότερους από 300.000 μετόχους, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των εισηγμένων στο Χ.Α., η EurobankEFG δραστηριοποιείται σήμερα εκτός Ελλάδος σε έξι κράτη στη Νότια και Κεντρική Ευρώπη, σε μία αγορά πλέον των 200 εκατ. κατοίκων.  Συμπεριλαμβανομένης και της δραστηριότητος στην Ελλάδα η Eurobank, θα διαθέτει στο τέλος του έτους περισσότερα από 1.000 καταστήματα μέσω των οποίων θα εξακολουθεί να προσφέρει καινοτόμα, ευέλικτα και ανταγωνιστικά προϊόντα σε όλο το εύρος της πελατείας της, που αναδεικνύει την Eurobank σε τράπεζα πρώτης επιλογής.

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank  κ. Ν. Νανόπουλος ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Β. Μπαλλή και ανώτατα στελέχη της τράπεζας επεσκέφθη (Δευτέρα 24/7/2006) καταστήματα της Eurobank  στην Βοιωτία και στην Εύβοια περιοχές στις οποίες η τράπεζα διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια γεύματος στο οποίο παρακάθισαν περί τους 200 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βοιωτία και την Εύβοια ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε στις οικονομικές προοπτικές στη χώρα, στο οξύτατο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον και στις παραγωγικές δυνατότητες των περιοχών τονίζοντας ότι η επιχειρηματικότητα πρέπει να εστιάζεται στην ποιότητα και ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει  αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας την νέα τεχνογνωσία και υιοθετώντας σύγχρονες μορφές διοίκησης.  Παράλληλα ανέλυσε την φιλοσοφία της Eurobank για ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου ή τομέα δραστηριότητας.