Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank EFG προχώρησε στην κυκλοφορία της Προπληρωμένης Eurobank Visa

Η EurobankEFG προχώρησε στην κυκλοφορία της Προπληρωμένης EurobankVisa, μιας νέας κάρτας πολλαπλών χρήσεων που δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της να ελέγχουν απόλυτα τα έξοδά τους.

Η Προπληρωμένη EurobankVisa μπορεί να λειτουργήσει εφόσον ο κάτοχος  καταθέσει ή μεταφέρει χρήματα σε αυτήν.  Δεν έχει επιτόκιο, δεν χρεώνεται συνδρομή, ενώ ο κάτοχος μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για εφάπαξ αγορές & αναλήψεις συνολικής αξίας ίσης με το ποσό που έχει «φορτώσει» την κάρτα του.  Επιπλέον, η Προπληρωμένη EurobankVisa μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για αγορές στο internet.

Η Προπληρωμένη EurobankVisa εκδίδεται από το δίκτυο καταστημάτων της EurobankEFG& Open24 και παραδίδεται άμεσα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Η Προπληρωμένη EurobankVisa είναι ανώνυμη (δηλαδή στην μπροστινή όψη της κάρτας δεν αναγράφεται ονοματεπώνυμο) το οποίο εξασφαλίζει την δυνατότητα χρήσης της πέραν από αυτόν που την εξέδωσε και από οποιονδήποτε τρίτο επιθυμεί αυτός που την εξέδωσε.  Έτσι μπορεί να προσφερθεί  και ως δώρο.

Ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε καλώντας στο EuroPhoneBanking στο 801 111 114, είτε μέσω ATMs με έκδοση ministatement (με τη χρήση pin), είτε μέσω e-Banking εφόσον υπάρχει ήδη σχετική πρόσβαση.