Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank EFG Διακρίσεις

Ως η Καλύτερη Τράπεζα (2006) στην Ελλάδα στον τομέα του Private Banking ανεδείχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney.
Η διάκριση αυτή, την οποία απέσπασε η Eurobank είναι αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη σε διεθνές επίπεδο. Η βράβευση έγινε στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή παραγόντων από ολόκληρο τον κόσμο, όπου την Eurobank εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Asset Management κ. Ευθύμιος Μπουλούτας.Το Private Banking της Εurobank κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ ελληνικών αλλά και ξένων τραπεζών, που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα διαχείρισης κεφαλαίων.  Η διάκριση αυτή αφορά στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους χιλιάδες πελάτες που έχουν εμπιστευθεί στο Private Banking της Eurobank τα κεφάλαιά τους .Η έρευνα του Euromoney λαμβάνει υπόψη της αυστηρά κριτήρια με τη μέθοδο του Peer’s Group Poll και μέσω αυτής αναδεικνύονται οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών Private Banking σε διάφορες κατηγορίες.
Η διάκριση αυτή, αντανακλά την επιτυχή στρατηγική που έχει αναπτύξει το Private Banking της Eurobank για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων.  Η ανάδειξη για μία ακόμη χρονιά στην πρώτη θέση, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη με την οποία οι πελάτες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας περιβάλλουν την Eurobank και αναδεικνύει την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του επενδυτικού κοινού.

Επίσης, η Eurobank ανακηρύχθηκε από το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance ως η Καλύτερη Τράπεζα της χρονιάς στο χώρο των υπηρεσιών και προϊόντων που συνδέονται με τις δραστηριότητες εισαγωγών – εξαγωγών (Best Trade Finance Banks and Providers 2006). 
Υπενθυμίζεται οτι η Eurobank, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων  υπηρεσιών και προϊόντων για τους εταιρικούς της πελάτες με την επωνυμία ΜΕΛΛΟΝLINE.  Η σειρά αυτή προσφέρει εξειδικευμένες και ευέλικτες λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις στο χώρο των εισαγωγών και εξαγωγών και στο χώρο των Πληρωμών – Εισπράξεων.  Η αξιοποίηση των προϊόντων αυτών παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να διεκπεραιώνει από τα γραφεία της πολυσύνθετες συναλλαγές, εξανεμίζει χρονοβόρες διαδικασίες που μέχρι τώρα οδηγούσαν σε αύξηση του κόστους λειτουργίας της και εντάσσεται στη φιλοσοφία της Τράπεζας να στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία και να καλύπτει, στο ανταγωνιστικό περιβάλλον κάθε επιχειρηματική ανάγκη.

Παράλληλα, η Eurobank κατέκτησε την Κορυφαία Επίδοση για το 2005 στον τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (e-banking) στην ετήσια αξιολόγηση που διενεργεί το εξειδικευμένο περιοδικό τεχνολογίας RAM. 
Για την αξιολόγηση ελήφθησαν υπόψη η πληρότητα των προσφερόμενων Online συναλλαγών («πρόκειται αναμφίβολα για την πληρέστερη εφαρμογή e-Banking»), η πλήρης υποστήριξη των πιστωτικών καρτών, η διαχείριση των εμβασμάτων εσωτερικού και εξωτερικού, η δυνατότητα πληρωμής πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, καθώς και η «Συνολική Εικόνα» πελάτη.  Σημαντική παράμετρο αποτέλεσε και η πολιτική χαμηλών χρεώσεων της Τράπεζας για τις συναλλαγές που εκτελούνται από το e-Banking.