Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

GLOBAL FINANCE : EUROBANK «Καλύτερη Τράπεζα για την Ελλάδα το 2004»

Ως «Καλύτερη Τράπεζα για την Ελλάδα το 2004» ανακηρύχθηκε από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.
Ως «Καλύτερη Τράπεζα για την Ελλάδα το 2004» ανακηρύχθηκε από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού που έχει καθεριώσει το έγκυρο περιοδικό για την ανάδειξη των καλύτερων τραπεζών σε όλο τον κόσμο.
Η επιλογή της «Καλύτερης Τράπεζας» για κάθε χώρα γίνεται με βάση κριτήρια που αφορούν στις επιδόσεις της κατά την προηγούμενη χρονιά ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλα δεδομένα όπως η φήμη της και η ποιότητα του management. Σύμφωνα με τον εκδότη του περιοδικού J. D. Giarraputo «η διάκριση αυτή συνιστά αναγνώριση των επιδόσεων της κάθε τράπεζας. Ανεξάρτητα δε από τις διαφοροποιήσεις των συνθηκών σε κάθε αγορά, εκείνο που διακρίνει την τράπεζα που κερδίζει τον τίτλο είναι η προσήλωσή της στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της».
Η ανακοίνωση και απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ουάσιγκτον. Εκπροσωπώντας την Eurobank, το βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας κ. Βύρων Μπαλλής.
Επισημαίνεται ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης στις ΗΠΑ, ο κ. Μπαλλής θα έχει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με εκπροσώπους μεγάλων επενδυτικών οίκων, θεσμικών επενδυτών και αναλυτών. Οι επαφές εντάσσονται στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος της Eurobank για την ενημέρωση ξένων επενδυτών, σε Ευρώπη και ΗΠΑ αναφορικά με την πορεία και τις προοπτικές της Τράπεζας.