Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank Cards

Στην εγκατάσταση, ενός ολοκληρωμένου και ιδιαίτερα αποτελεσματικού συστήματος πρόβλεψης και διαχείρισης απάτης προχώρησε η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias
Στην εγκατάσταση, ενός ολοκληρωμένου και ιδιαίτερα αποτελεσματικού συστήματος πρόβλεψης και διαχείρισης απάτης προχώρησε η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Πρόκειται για το online σύστημα Fraudguard που εγκαταστάθηκε με τη συνεργασία της εταιρείας CTL και του τμήματος Διαχείρισης κινδύνων της Εurobank Cards. Το  Fraudguard είναι αναγνωρισμένο από τα Διεθνή συστήματα πληρωμών και εγκαταστάθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή για να καλύψει τις ανάγκες της Τράπεζας κατά την διάρκεια των Oλυμπιακών Αγώνων καθώς και μετά από αυτούς, αλλά και να υποστηρίξει  την Διεθνή επέκτασή της.
To Fraudguard είναι σύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή που με την χρήση κανόνων, ιστορικότητας και προφίλ πελατών αναγνωρίζει και βαθμολογεί τις συναλλαγές ανάλογα με την επικινδυνότητά τους ως προς την πιθανότητα εμφάνισης απάτης.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η Eurobank  είναι η πρώτη τράπεζα της χώρας που χρησιμοποιεί σε αυτόν τον τομέα on line εφαρμογή.