Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διήμερη Επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias στο Βελιγράδι

Γενικότερα οικονομικά θέματα συζήτησε με τον Υπουργό Οικονομικών της Σερβίας-Μαυροβουνίου κ. Mladjan Dinkic, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος, που πραγματοποιεί από την Τετάρτη διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι.
Γενικότερα οικονομικά θέματα συζήτησε με τον Υπουργό Οικονομικών της Σερβίας-Μαυροβουνίου κ. Mladjan Dinkic, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος, που πραγματοποιεί από την Τετάρτη διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι.  Εξάλλου ο κ. Ν. Νανόπουλος είχε συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας-Μαυροβουνίου κ. Radovan Jelasic, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για το πιστωτικό σύστημα, τόσο στη Σερβία-Μαυροβούνιο, όπου δραστηριοποιείται η Eurobank όσο και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.
Στη Σερβία-Μαυροβούνιο η Eurobank διαθέτει παρουσία με την EFG Eurobank AD Beograd, της οποίας κατέχει το 94% των μετοχών.  Η EFG Eurobank AD Beograd διαθέτει σήμερα πέντε καταστήματα και σχεδιάζει την ανάπτυξη, μέσα στον χρόνο, έξι ακόμα.  Παρέχει ευρύτατο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο retail όσο και σε επίπεδο τραπεζικής επιχειρήσεων.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Ν. Νανόπουλος τόνισε ότι στόχος της Τράπεζας είναι να καταστεί η Eurobank μια ισχυρή περιφερειακή τράπεζα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και παρατήρησε ότι σχεδιάζεται η επέκταση και σε άλλες χώρες πέραν της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας-Μαυροβουνίου όπου ήδη λειτουργεί αποτελεσματικά η Τράπεζα.
Στις συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας-Μαυροβουνίου παρέστησαν επίσης ο κ. David Watson, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικεφαλής Διεθνών Δραστηριοτήτων, και ο κ. Γιώργος Λυχνός, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας EFG Eurobank AD Beograd.