Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέο κατάστημα Eurobank στην Κω

Ένα νέο κατάστημα, εγκαινίασε χθες στην Κώ, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Τα εγκαίνια έγιναν από τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Δικτύου της Τράπεζας κ. Γιώργο Ζήση και τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Μανωλιά. Τα καθήκοντα του Διευθυντή του Καταστήματος έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Κούρος.
Ένα νέο κατάστημα, εγκαινίασε χθες στην Κώ, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Δικτύου της Τράπεζας κ. Γιώργο Ζήση και τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Μανωλιά. Τα καθήκοντα του Διευθυντή του Καταστήματος έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Κούρος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Έπαρχος Δωδεκανήσου κ. Μαρία Κυπραίου, ο Δήμαρχος Κώ κ. Μιλτιάδης Φάκκος, ο Δήμαρχος Δικαίου Κώ κ. Βασίλης Χατζηγιακουμής καθώς και Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και πελάτες της Τράπεζας.
Το νέο κατάστημα (Εθνικής Αντιστάσεως και Νυμφαίας, τηλ. 2240-27740) θα παρέχει όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Eurobank, που λειτουργεί κατά τρόπο πελατοκεντρικό αλλά και με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη της.  Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα η Eurobank είναι η τράπεζα πρώτης προτίμησης για χιλιάδες πελάτες ιδιώτες και επιχειρήσεις και έχει κατακτήσει σημαντική θέση στους πιο σημαντικούς τομείς δραστηριότητας, που περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την επενδυτική τραπεζική, τη στεγαστική και καταναλωτική πίστη, τα επενδυτικά προϊόντα, το private banking, τις χρηματιστηριακές συναλλαγές.  Σημειώνεται ότι σήμερα η Eurobank χρηματοδοτεί 7.500 επιχειρήσεις μεγάλου και μεσαίου μεγέθους και πάνω από 70.000 επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις με τη χρηματοδοτική κάλυψη των επιχειρήσεων αυτών να αγγίζει τα €10 δισ.