Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια Καταστήματος Τσιμισκή

Στόχος μας είναι η μετεξέλιξη της Eurobank από μία τράπεζα με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά σε μία ισχυρή τραπεζική δύναμη στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η στρατηγική της τράπεζας εστιάζεται στη δυναμική τοποθέτησή της στην περιοχή των Βαλκανίων και γενικότερα στις αναδυόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου σταδιακά αναπτύσσεται και η ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στόχος μας είναι η μετεξέλιξη της Eurobank από μία τράπεζα με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά σε μία ισχυρή τραπεζική δύναμη στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.  Η στρατηγική της τράπεζας εστιάζεται στη δυναμική τοποθέτησή της στην περιοχή των Βαλκανίων και γενικότερα στις αναδυόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου σταδιακά αναπτύσσεται και η ελληνική επιχειρηματικότητα.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias κ. Βύρων Μπαλλής που εγκαινίασε (Τρίτη, 11/05/2004) το νέο πολυδύναμο κατάστημα της Τράπεζας επί της οδού Τσιμισκή 27 στη Θεσσαλονίκη στο οποίο, για λόγους λειτουργικούς και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πελατών, συγχωνεύθηκαν δύο γειτονικά καταστήματα.  Όπως επεσήμανε ο κ. Β. Μπαλλής, η Τράπεζα λειτουργεί κατά τρόπο πελατοκεντρικό αλλά και με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη της.  Διαθέτοντας το απαιτούμενο κύρος αλλά και υψηλή τεχνογνωσία, άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, υψηλού επιπέδου τεχνολογία και πρόσβαση σε όλες τις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες της διευρυνόμενης πελατείας της με την οποία κτίζει σχέσεις δημιουργικής εμπιστοσύνης.  Η υποστήριξη των ιδιωτών σε όλα τα επίπεδα, είτε με την προσφορά καινοτόμων επενδυτικών προϊόντων, είτε με την παροχή δανείων απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες ενός εκάστου και η κάλυψη των ιδιωτικών επιχειρήσεων, ανεξαρτήτου μεγέθους και ανεξαρτήτως επιπέδου δραστηριότητας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της τράπεζας.  Αισιοδοξούμε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Β. Μπαλλής, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι οι επιχειρήσεις που παρουσιάζουν σήμερα ενδεχόμενες δυσκολίες, με τη συνεργασία της Eurobank μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης και εξυγίανσης ώστε να επιλύσουν τα προβλήματά τους.

Στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης, η Eurobank μετέχει ενεργά στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή μέσω δικτύου 40 καταστημάτων και 6 καταστημάτων OPEN 24.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τα εγκαίνια παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης κ. Λουκάς Ανανίκας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Μαγόπουλος, παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, καθώς επίσης από πλευράς Eurobank ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων κ. Μιχάλης Βλασταράκης, ο Διευθυντής Δικτύου Β. Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Λόλας και η Περιφερειακή Διευθύντρια κα Κωνσταντίνα Παπαποστόλου. Διευθυντής του ανακαινισμένου καταστήματος επί της οδού Τσιμισκή 27 είναι ο κ. Νεόφυτος Γαβριηλίδης.