Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέα πιστωτική κάρτα Gold Eurobank MasterCard

Η EFG Eurobank Ergasias προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας διεθνούς πιστωτικής κάρτας Gold Eurobank MasterCard, ολοκληρώνοντας τη σειρά των καρτών MasterCard.
Η EFG Eurobank Ergasias προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας διεθνούς πιστωτικής κάρτας Gold Eurobank MasterCard, ολοκληρώνοντας τη σειρά των καρτών MasterCard.
Η Gold Eurobank MasterCard χαρακτηρίζεται από υψηλά πιστωτικά όρια, ανταγωνιστικό επιτόκιο 15% και ετήσια συνδρομή 60€. Η κάρτα απευθύνεται σε πελάτες υψηλών εισοδημάτων. Ο κάτοχος της Gold Eurobank MasterCard απολαμβάνει σημαντικά “χρυσά” πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασής της κάρτας καθώς και η παροχή μετρητών για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών του, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα MasterCard Premium Collection που εξασφαλίζει συμφέρουσες προτάσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις και αλυσίδες ξενοδοχείων στο εξωτερικό, αποτελεί ένα επιπλέον προνόμιο της κάρτας. Επίσης παρέχεται δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση η οποία καλύπτει προσωπικό ατύχημα, καθυστέρηση πτήσης, καθυστέρηση άφιξης ή απώλειας αποσκευών, προστασία αγοράς κ.ά. Η ταξιδιωτική υπηρεσία Eurobank Travel, προτείνει συμφέρουσες προτάσεις για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με δωρεάν παράδοση εισιτηρίων στο χώρο που επιλέγει ο πελάτης. Επιπλέον, ο κάτοχος της Gold Eurobank MasterCard μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές παραγγελίες και να συμμετέχει στο Kids Club, ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό Club που διοργανώνει εκδηλώσεις για παιδιά κάθε ηλικίας. Τέλος, η Eurobank Cards σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, παρέχει στον κάτοχο της Gold Eurobank MasterCard προνόμια υγείας Health Plus, όπως 24ωρη εφημερία, τηλεφωνική γραμμή υγείας, διαγνωστικές εξετάσεις, διευκόλυνση νοσηλείας καθώς και μια επιπλέον εξέταση με τη δυνατότητα ελέγχου του βαθμού αθηροσκλήρυνσης των στεφανιαίων αγγείων της καρδιάς με μια νέα, τεχνολογικά, πρωτοποριακή μέθοδο, η οποία ονομάζεται Calcium Scoring και προσφέρεται σε προνομιακή τιμή.