Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια των κεντρικών γραφείων του καταστήματος στο Λονδίνο

Πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, την Τετάρτη 9 Απριλίου, τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων του καταστήματος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias.

Πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, την Τετάρτη 9 Απριλίου, τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων του καταστήματος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias.
Το κατάστημα Λονδίνου παρέχει πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες, με ιδιαίτερο βάρος στις χρηματοδοτήσεις στους τομείς της Ναυτιλίας και των ακινήτων. Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Ελληνας πρέσβυς κ. Αλέξανδρος Σάνδης, ο πρόεδρος της Αγγλο-Ελληνικής Ένωσης Sir David Miers, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελλήνων Εφοπλιστών Λονδίνου κ. Επαμεινώνδας Εμπειρίκος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Λονδίνο κ. Αλέξης Χατζημιχάλης, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας Ηνωμένων Εθνών κ. Θύμιος Μητρόπουλος καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της εφοπλιστικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής και γενικότερα της ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου. Την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias εκπροσώπησαν οι κκ. Νικόλαος Νανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, Νίκος Καραμούζης και Βύρων Μπαλλής αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι, Emmanuel Bussetil, CFO του EFG Bank Group και άλλα στελέχη του Ομίλου Eurobank. Τα κεντρικά γραφεία του καταστήματος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias βρίσκονται στο κεντρικό Λονδίνο (24, Grafton Street, Mayfair) ενώ το κατάστημα της Τράπεζας, όπου διενεργούνται οι τρέχουσες τραπεζικές συναλλαγές βρίσκεται στη διεύθυνση 108, Wigmore Str., περιοχή Oxford Street.