Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέα γενιά ευέλικτων Στεγαστικών Δανείων

Ένα νέο, πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου, προσφέρει η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στους πελάτες της.

Ένα νέο, πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου, προσφέρει η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στους πελάτες της.
Η νέα γενιά στεγαστικών δανείων, την οποία πρώτη εισάγει στην ελληνική αγορά η Eurobank, επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών και των οικονομικών δυνατοτήτων των πελατών της, και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των στεγαστικών δανείων. Βασικό χαρακτηριστικό των νέων δανείων Eurobank είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά τους. Έτσι, το στεγαστικό δάνειο γίνεται, ακόμη περισσότερο, εργαλείο επένδυσης και ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης. Αναλυτικότερα, με το ευέλικτο στεγαστικό δάνειο νέου τύπου, ο πελάτης της Eurobank, μπορεί, εφ΄ όσον το επιθυμεί:

  • Να μειώσει το ύψος της δόσης του, μέχρι και στο μισό του κανονικού ποσού, αν υπάρξει κάποιος περιορισμός στον οικογενειακό προϋπολογισμό του για κάποια περίοδο.
  • Να αυξήσει τη δόση αποπληρωμής του δανείου του, μέχρι και στο διπλάσιο ύψος τής τρέχουσας δόσης, σε περίπτωση που θα κρίνει ότι έχει παρόμοια δυνατότητα, λόγω π.χ. των αυξημένων εσόδων του.
  • Να μην πληρώνει μια δόση κάθε χρόνο, αν κάποιο μήνα οι υποχρεώσεις του επιβαρυνθούν από έκτακτους ή απρόβλεπτους λόγους.
  • Να αλλάξει τη διάρκεια του δανείου, με την παράλληλη δυνατότητα να μειώσει ή να αυξήσει το ύψος δόσης, σε μόνιμη βάση. Τα βασικά αυτά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς στεγαστικών δανείων της Eurobank επιτρέπουν την ανετότερη και σταθερότερη αντιμετώπιση των ευχάριστων αλλά και των απρόοπτων γεγονότων, που αναπόφευκτα επηρεάζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
    Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης της Eurobank είναι να ζητήσει από τον Σύμβουλο Στέγης, που βρίσκεται στη διάθεσή του σε κάθε κατάστημα Eurobank τη ρύθμιση που επιθυμεί, οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια της περιόδου αποπληρωμής του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ρυθμίσεις γίνονται με απλούστατη διαδικασία και χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.
  •