Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αποκλειστική χορηγία όλων των ομάδων μπάσκετ

Η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, παρουσίασαν σήμερα τη συνεργασία τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την ευκαιρία της ανάληψης της χορηγίας των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης από την EFG Eurobank Ergasias.

Η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, παρουσίασαν σήμερα τη συνεργασία τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την ευκαιρία της ανάληψης της χορηγίας των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης από την EFG Eurobank Ergasias.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της κας Μαριάννας Λάτση η οποία ανακοίνωσε το αθλητικό χορηγικό πρόγραμμα του Τραπεζικού Ομίλου EFG Eurobank Ergasias, το οποίο, ξεκινώντας από την χορηγία των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, θα αγκαλιάσει ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών. Η κα Λάτση, αναφέρθηκε στη χορηγική παράδοση που έχει δημιουργήσει η οικογένεια της και ιδιαίτερα ο πατέρας της, που πάντα στάθηκε δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό με αγάπη, ευθύνη και συνέπεια και στις μεγάλες και στις κρίσιμες στιγμές. Η κα Λάτση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias του Ομίλου Λάτση, που υπηρετεί με συνέπεια εδώ και χρόνια το θεσμό της χορηγίας, πάντα με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να σταθεί δίπλα στον Έλληνα αθλητή, στην προετοιμασία του, στην προσπάθειά του, στην αγωνία του, με τελικό στόχο τη διάκρισή του σε διεθνείς αγώνες και βέβαια στην Ολυμπιάδα του 2004».Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι, για έναν νέο εύρωστο και φιλόδοξο οικονομικό οργανισμό, όπως είναι η EFG Eurobank Ergasias, η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων και ο σταθερός προσανατολισμός προς την επιτυχία, που αποτέλεσαν από την αρχή συστατικά στοιχεία της ταυτότητάς του, συνδέονται με μια σειρά από «μεγάλες στιγμές» οι οποίες συμπυκνώνουν το μόχθο αλλά και τη γεύση της επιτυχίας. Για τους λόγους αυτούς, η b>EFG Eurobank Ergasias νοιώθει πολύ κοντά στην αντίστοιχη προσπάθεια του έλληνα αθλητή που προϋποθέτει συνεχείς υπερβάσεις των προσωπικών δυνατοτήτων του, και δημιουργεί έτσι πολλές «μεγάλες στιγμές» επιτυχίας και επιβράβευσης. Ο κ. Νανόπουλος κατέληξε: «Τόσο εμείς που προερχόμαστε από το χώρο της οικονομικής δράσης όσο και όλοι εσείς που προέρχεστε από το χώρο του αθλητισμού, έχουμε πολλά σημεία συνάντησης, που ορίζονται από την προσπάθεια και τις μεγάλες στιγμές που έχουμε ζήσει, αλλά και τις άλλες που θα επιδιώξουμε να ζήσουμε στο μέλλον. Η χορηγία που ανακοινώνουμε σήμερα επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνάντησή μας αυτή».Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στις διεθνείς διακρίσεις που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν τα εννέα Εθνικά μας Συγκροτήματα. Εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την παρουσίαση μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας, που θα επηρεάσει θετικά την πορεία της καλαθοσφαίρισης και θα συμβάλει στη διατήρηση της πρωταγωνιστικής θέσης των Εθνικών Ομάδων διεθνώς.Ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Κώστας Πετρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία με την EFG Eurobank Ergasias θα δώσει δύναμη στις Ομάδες να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους για να πετύχουν τους υψηλούς τους στόχους.
Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Γιώργος Σιγάλας χαρακτήρισε επιτυχία της Ομοσπονδίας το γεγονός ότι συνέδεσε την αναγέννηση της Εθνικής Ομάδας με την χορηγία της EFG Eurobank Ergasias και παρουσίασε με ιδιαίτερη συγκίνηση τη φανέλα που θα φοράνε τα επόμενα χρόνια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα.