Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση για Σοφία Μπεκατώρου και Σπύρο Γιαννιώτη

Η Eurobank στο πλαίσιο της μακρόχρονης υποστήριξής της στον ελληνικό αθλητισμό, τίμησε δύο σπουδαίους αθλητές τη χρυσή Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα κ. Σοφία Μπεκατώρου  και τον κ. Σπύρο Γιαννιώτη αθλητή της μαραθώνιας κολύμβησης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα προσπάθειά τους για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σε φιλική κλειστή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Νικόλαος Καραμούζης και κ. Φωκίων Καραβίας με τα στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας θέλησαν να συγχαρούν τη Σοφία Μπεκατώρου σημαιοφόρο της Ελληνικής Αποστολής στο Ρίο και τον Σπύρο Γιαννιώτη,  για τις επιδόσεις και την κοπιώδη προσπάθειά τους και να τους μεταφέρουν τις ευχές όλου του προσωπικού του Ομίλου, για μια ακόμη διάκριση με τα εθνικά μας χρώματα, στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Ο όμιλος Eurobank υποστηρίζει από το 2001 τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία θα συμμετάσχει για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στη μικτή Ολυμπιακή κατηγορία Nacra 17 και είναι η μοναδική αθλήτρια που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα Ολυμπιακά μετάλλια σε δύο διαφορετικές κατηγορίες του αθλήματος. Το 2008 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πεκίνο και το 2004 το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης, τον οποίο ο όμιλος Eurobank υποστηρίζει από το 2014, συμμετέχει για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει κατακτήσει 7 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ανοιχτής θαλάσσης, ενώ το 2012 ήταν υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, στην κατηγορία αυτή. Το 2015 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης στο Καζάν της Ρωσίας και πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.