Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέα λύση πανευρωπαϊκών ηλεκτρονικών πληρωμών MyBank

Η νέα λύση πανευρωπαϊκών ηλεκτρονικών πληρωμών MyBank είναι σήμερα διαθέσιμη στους πελάτες της υπηρεσίας e-Banking της Eurobank.
H Eurobank σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες όπως Praktiker, IKEA και Jumbo, ξεκινάει δυναμικά από τις πρώτες στην Ελλάδα την υιοθέτηση της λύσης, MyBank, εμπλουτίζοντας τους τρόπους ηλεκτρονικών πληρωμών των πελατών της.
Μέσω του MyBank οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα απευθείας χρέωσης του τραπεζικού τους λογαριασμού για αγορές σε περιβάλλον ηλεκτρονικού εμπορίου (online shop) με απλό, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο, χωρίς νέες εγγραφές και κωδικούς πρόσβασης και χωρίς την ανάγκη ανοίγματος νέων λογαριασμών.
Μέσα από μία απλή, αποτελεσματική και ασφαλή διαδικασία  που προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία πληρωμών, οι πελάτες  μέσω του  εικονιδίου MyBank της  ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος μεταφέρονται  στο e-Banking ή το mobile banking της Τράπεζας, όπου ακολουθώντας απλά και γρήγορα βήματα προχωρούν σε πληρωμές μέσω επιλεγμένων λογαριασμών. Η πληρωμή ολοκληρώνεται με την επιβεβαίωση από τον πελάτη της εντολής μεταφοράς πίστωσης, τα πεδία της οποίας θα είναι  προσυμπληρωμένα  με όλες τις  σχετικές με την αγορά του πληροφορίες (όνομα και λογαριασμός δικαιούχου, ποσό, νόμισμα, προϊόν ή υπηρεσία αγοράς, κ.λπ.).
Η υπηρεσία MyBank  διατίθεται στους e-Banking πελάτες της Eurobank και διέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις περί περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων.
Η υπηρεσία MyBank  είναι διαθέσιμη για αγορές  προς το παρόν μόνο από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω desktop, tablet ή κινητού.
Σημειώνεται ότι η υπηρεσία παρέχεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) για την ενίσχυση των πανευρωπαϊκών ψηφιακών λύσεων εμπορίου και  υποστηρίζεται από τις συνεργαζόμενες ελληνικές τράπεζες από τον Μάιο του 2016.
Περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη καθώς και τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας MyBank παρουσιάζονται στο site www.eurobank.gr όπου έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστές σελίδες για τους ιδιώτες και τους εμπόρους.