Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank βραβεύει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Εφήβων

Τους χρυσούς Πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Εφήβων τίμησε η Eurobank, μεγάλος χορηγός επί 15 χρόνια όλων των εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης, απένειμε στον αρχηγό της Ομάδας το αναμνηστικό έπαθλο «Νίκη» που φιλοτεχνήθηκε ειδικά για την εκδήλωση, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σταύρου Ιωάννου και στελεχών της Διοίκησης της Τράπεζας, βράβευσε τους Έλληνες πρωταθλητές και τους συντελεστές της ομάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φ. Καραβίας καλωσορίζοντας συνεχάρη την dream team των Εφήβων και υπογράμμισε ότι «η επιτυχία, πέρα από δίκαιη αναγνώριση των ικανοτήτων και της προσπάθειάς σας, αποτελεί στη σημερινή συγκυρία και ένα ισχυρό συμβολισμό. Πρώτα από όλα για τη γενιά σας. Δείχνετε στην ελληνική νεολαία ότι υπάρχει δρόμος προς την κορυφή, με σκληρή δουλειά, με επιμονή, με ομαδική προσπάθεια, με πειθαρχία, με στόχους, όλα είναι δυνατά» και πρόσθεσε «κι εμείς στη Eurobank έχουμε την ίδια ακριβώς πεποίθηση – ότι ποτέ δεν πρέπει να πετάει κανείς λευκή πετσέτα, δεν πρέπει να εγκαταλείπει την προσπάθεια, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται. Γι’ αυτό και επιμένουμε πως η ελληνική οικονομία, παρά τα μεγάλα προβλήματα, έχει προοπτικές, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι και να δουλέψουμε για να κάνουμε την ανατροπή».

Ο κ. Καραβίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να κερδίσει τις μεγάλες αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας και επανέλαβε την πάγια δέσμευση ότι «όλοι οι άνθρωποι της Eurobank μένουμε σταθερά στο πλευρό όλων των δημιουργικών δυνάμεων που μπορούν, όπως εσείς στο δικό σας γήπεδο, να δώσουν στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει. Το μπάσκετ είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί. Αποτελεί τιμή και προνόμιο για τη Eurobank να είναι ο σταθερός υποστηρικτής του».

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση της ΕΟΚ με την Eurobank, υπογραμμίζοντας ότι «η συμβολή της αυτά τα 15 χρόνια ήταν παραπάνω από σημαντική, μοναδική για τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ελληνικό μπάσκετ. Ιδιαίτερα φέτος, χωρίς τη στήριξή της, η πορεία της ελληνικών εθνικών ομάδων δεν θα ήταν ίδια το 201, δεν θα έφταναν τόσο ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα του μπάσκετ»

Στο χαιρετισμό του ο προπονητής της U18 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 κ. Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Εθνική αποτελεί τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς είμαστε περήφανοι και μόνο που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μέλη της, πόσο μάλλον όταν καταφέρνουμε να φτάσουμε σε μια επιτυχία. Πίσω από τη βιτρίνα, όμως, υπάρχει σε βάθος πολύ μεγάλη προσπάθεια από εμφανείς και αφανείς ήρωες. Η Eurobank συμβάλλει κάθε χρόνο αποφασιστικά στην προσπάθειά μας και το σημαντικότερο είναι πως δεν το πράττει μόνο στις επιτυχίες. Είναι μαζί μας και στα δύσκολα. Όπως είχε πει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η άμυνα για το ελληνικό μπάσκετ είναι λεφτά στην τράπεζα. Και η Τράπεζα έχει εδώ και δεκαπέντε χρόνια όνομα: Eurobank».

Τα τιμητικό έπαθλο «Νίκη» έργο του καταξιωμένου Τήνιου γλύπτη Πραξιτέλη Τζανουλίνου, παρέλαβε ο αρχηγός της «χρυσής» Ομάδας κ. Β. Χαραλαμπόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας βράβευσε τους παίκτες, τον προπονητή και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τονίζοντας «Είμαστε υπερήφανοι που το λογότυπο της Eurobank βρίσκεται στις φανέλες των εθνικών ομάδων του μπάσκετ γιατί πιστεύουμε στις αξίες που το ανέδειξαν και τις οποίες αναδεικνύει» και μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλου του προσωπικού της Τράπεζας σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στην Εθνική Ανδρών Μπάσκετ που ξεκίνησε τη δική της προσπάθεια στο Eurobasket 2015.

Από αριστερά προς δεξιά
1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας βραβεύει τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Εφήβων κ. Ηλία Παπαθεοδώρου2. Πανοραμική3. Διακρίνονται (από δεξιά προς αριστερά) ο κ. Νικόλαος  Καραμούζης Πρόεδρος του ΔΣ Ομίλου Eurobank, ο κ. Φωκίων Καραβίας Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Εφήβων κ. Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος 4. Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Eurobank κ. Νικόλος Καραμούζης κατά την απονομή του επάθλου «Νίκη» στον αρχηγό της Ομάδας κ. Βασίλη Χαραλαμπόπουλο