Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

«Ο δικός μου Προθεσμιακός» από τη Eurobank. Ένας προθεσμιακός λογαριασμός με δύο επιλογές που κερδίζουν!

Διευρύνοντας τις επιλογές και τα οφέλη για τους πελάτες που της εμπιστεύονται τις καταθέσεις τους, η Eurobank ενέταξε δύο νέες επιλογές στη γκάμα των Προθεσμιακών της καταθέσεων, κάτω από την πλατφόρμα «Ο δικός μου ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΣ».

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον προθεσμιακό τους λογαριασμό όπως ακριβώς επιθυμούν, βάσει των προσωπικών τους αναγκών και προτεραιοτήτων και να επιλέξουν τον τρόπο που θα κερδίζουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, Ανώτατος Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank, «σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Eurobank απαντά με δύο λύσεις στην ανάγκη των καταθετών για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος από την σχέση τους με την Τράπεζα στην οποία εμπιστεύονται τα χρήματά τους. Εστιάσαμε σε τομείς που θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικούς για τους πελάτες μας και για την ελληνική οικογένεια. Προσφέρουμε παροχές υγείας, δίνοντας δωρεάν για 1 χρόνο ένα ειδικά σχεδιασμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, ή, εναλλακτικά, καλύπτουμε τις καθημερινές αγορές τους προσφέροντας επιπλέον ευρώ μέσω του προγράμματος Επιστροφή στην πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα».

Με το πρόγραμμα «Ο δικός μου ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΣ» της Eurobank οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν μέσα από ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν. Ενδεικτικά: επιλογή συχνότητας απόδοσης τόκων, με δυνατότητα ακόμα και μηνιαίας πίστωσης τόκων για τη δημιουργία τακτικού εισοδήματος, ελεύθερη πρόσβαση στο κεφάλαιο - οποτεδήποτε χωρίς καμία επιβάρυνση, αυτόματη ανανέωση κεφαλαίου, και επιπλέον, σε συγκεκριμένους συνδυασμούς, μπορούν ανάλογα με το ύψος της κατάθεσης να αυξήσουν το όφελός τους, έχοντας τις εξής επιλογές:

  • Παροχές υγείας μέσω του ασφαλιστικού προγράμματος Ζωή & Υγεία, το οποίο προσφέρεται δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, ή, εναλλακτικά,
  • Έως και €200 επιπλέον μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή των καρτών Eurobank
Για περισσότερες πληροφορίες για τον «δικό μου Προθεσμιακό» μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο www.eurobank.gr ή στο Europhone Banking (καλέστε στο 210 955 5000 ή και 801 111 1144 από σταθερό τηλέφωνο, ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση ephonebanking@eurobank.gr, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο).