Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

κος Κοκκίδης

Η EFG Finance, o επενδυτικóς οίκος της EFG Eurobank Ergasias βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση του δυναμικού της με δύο νέα στελέχη.
Η EFG Finance, o επενδυτικóς οίκος της EFG Eurobank Ergasias βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση του δυναμικού της με δύο νέα στελέχη.
Ειδικότερα:
  • Ο κ. Αλέξανδρος Κοκκίδης, αναλαμβάνει από την 1η Δεκεμβρίου 2000 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Τομέα Επενδυτικής Τραπεζικής (Investment Banking) της EFG Finance. Ο κ. Κοκκίδης ήταν επικεφαλής του τομέα Χρηματοδότησης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας (Corporate Banking, Corporate and Shipping Finance) της Επενδυτικής Τράπεζας Telesis από το 1990. Κατά το διάστημα 1981 – 1990 εργάστηκε στη Citibank στον Τομέα των Μεγάλων Επιχειρήσεων και Χρηματοδοτήσεων. Ο κ. Κοκκίδης, είναι κάτοχος MBA του Boston College Graduate School of Management και κάτοχος BSc (Hons.) in Economics του University of Southampton . Εχει πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στο χώρο της κεφαλαιαγοράς. Ο κ. Κοκκίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή στη θέση του κ. Μιχάλη Κουφάλη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, θα παραμείνει όμως στην εταιρία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Ο κ. Κοκκίδης είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
  • Ο κ. Στάθης Βεντουρής, αναλαμβάνει Επικεφαλής του Τομέα Ομολογιακών Εκδόσεων και Κοινοπρακτικών Δανείων της EFG Finance, προερχόμενος από την Επενδυτική Τράπεζα Telesis.Ο κ. Βεντουρής είχε τη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής του Τομέα Xρηματοδότησης Mεγάλων Eπιχειρήσεων (Corporate Finance) από το 1995. Ο κ Βεντουρής έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κεφαλαιαγοράς. Ο κ Βεντουρής είναι κάτοχος ΜΒΑ in Finance του Wharton School, University of Pennsylvania και κάτοχος πτυχίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  •