Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank Equities - Extel Awards

Κορυφαία ελληνική χρηματιστηριακή η Eurobank Equities σύμφωνα με την έρευνα EXTEL της Thomson Reuters
Τρεις πρωτιές κατέκτησε φέτος η Eurobank Equities στην έρευνα Extel της Thomson Reuters. Η εταιρία απέσπασε τον τίτλο της κορυφαίας χρηματιστηριακής στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα η Διεύθυνση Ανάλυσης – για δεύτερη συνεχή χρονιά – αναδείχτηκε η καλύτερη μεταξύ των τμημάτων ανάλυσης που καλύπτουν την ελληνική αγορά.  Τέλος για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σταμάτης Δραζιώτης – στέλεχος της Διεύθυνσης Ανάλυσης της εταιρίας – ψηφίζεται σε ατομικό επίπεδο ως ο καλύτερος αναλυτής.
Η έρευνα Extel, η μεγαλύτερη έρευνα στο είδος της, συγκεντρώνει τις απόψεις άνω των 15.000 θεσμικών επενδυτών  και έχει σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι χρηματιστηριακοί αναλυτές και οι χρηματιστηριακές εταιρίες στο σύνολό τους. 
Η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, που κατά το πρώτο 5μηνο του έτους βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιριών με μερίδιο αγοράς στο ΧΑ 17,29%, αποτελεί την κύρια επιλογή για τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές, καθώς επίσης και για περισσότερους από 25.000 ενεργούς ιδιώτες πελάτες.