Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ταξιδιωτική Προσφορά Eurobank Cards

Η Eurobank Cards προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank την ευκαιρία να επισκεφτούν το Λονδίνο σε τιμή προσφοράς σε συνεργασία με τη Virgin Atlantic Αirways. Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες που ταξιδεύουν σε Οικονομική Θέση πληρώνουν για δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής μόνο 129.000 δρχ., σχεδόν όσο κοστίζει ένα εισιτήριο.

Η Eurobank Cards προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank την ευκαιρία να επισκεφτούν το Λονδίνο σε τιμή προσφοράς σε συνεργασία με τη Virgin Atlantic Αirways. Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες που ταξιδεύουν σε Οικονομική Θέση πληρώνουν για δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής μόνο 129.000 δρχ., σχεδόν όσο κοστίζει ένα εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει μόνο εάν η αγορά του εισιτηρίου γίνει με πιστωτική κάρτα Eurobank, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 10 Οκτωβρίου 2000 μέχρι 15 Μαρτίου 2001. Δεν ισχύει κατά την περίοδο των εορτών. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορεί να κάνει κανείς με ένα τηλεφώνημα στη Virgin Atlantic Airways (69 05 300) ή σε κάποιο ταξιδιωτικό πράκτορα, πάντα με χρέωση της κάρτας Εurobank που έχει στην κατοχή του.
H Virgin Atlantic πετάει καθημερινά από Αθήνα προς Λονδίνο,(Heathrow) με το νέο αεροσκάφος Α321, ¨Ηellenic Beauty¨ με ανανεωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, προσφέροντας δωρεάν ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης και επιλογή από τα τρία κυρίως γεύματα εκ των οποίων ένα για χορτοφάγους.
Για να αποκτήσετε κάρτα Eurobank και να επωφεληθείτε της ταξιδιωτικής προσφοράς αλλά και όλων των προνομίων που προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες Eurobank, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 1171.