Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Δωρεά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού της έργου και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, η Eurobank EFG προχώρησε πρόσφατα στη δωρεά χρηματικού ποσού προς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την αγορά ενός υπερσύγχρονου υπερηχοτομογράφου.

Η δωρεά αφορά στην αγορά από το Νοσοκομείο ενός μηχανήματος LOGIQ P6 Premium/G.E., το οποίο καλύπτει γενικές και εξειδικευμένες εξετάσεις υπερήχων για ενήλικες και παιδιά. Το συγκεκριμένο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχεται για τον εξοπλισμό του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου, το οποίο εξειδικεύεται στον έλεγχο των αγγείων με ιδιαίτερα σύνθετες και δύσκολες εξετάσεις που απαιτούν υπερσύγχρονη τεχνολογική υποστήριξη.

Σημειώνεται ότι το Νοσοκομείο στο πλαίσιο της λειτουργίας του και ως μεταμοσχευτικού κέντρου, απαιτεί σειρά εξετάσεων ελέγχου αιματικών ροών σε μεταμοσχευμένους ασθενείς όπου είναι απαραίτητη η ευχέρεια σαφούς διάγνωσης, και συχνά η έγχρωμη υπερηχοτομογραφία είναι ο μοναδικός τρόπος ελέγχου.