Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση "Περπατώ στην Πόλη" στην Κέρκυρα

Με συναντήσεις ανοιχτής επαφής και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας υποδέχτηκαν τα καταστήματα Eurobank Κέρκυρας την καλοκαιρινή περίοδο, τη Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών και επαγγελματιών, ενώ παράλληλα έγιναν επισκέψεις στο Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Τρεπεκλή και σε άλλους φορείς της πόλης.

Η ανταπόκριση υπήρξε θερμή και η ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Τράπεζας έδειξε τις στενές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει με τη μέχρι σήμερα παρουσία τους, αλλά και τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, με άξονα τη στήριξη τόσο της επιχειρηματικής κοινότητας όσο και των ιδιωτών.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στα καταστήματα, τα στελέχη της Eurobank EFG και οι πελάτες συζήτησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα και το δυναμικό ανάπτυξης που διατηρούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα προσαρμογής της επιχειρηματικότητας στο περιβάλλον των έντονων αλλαγών.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εφαρμόζει η Eurobank, τιμώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντοτε «υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της». Τα στελέχη της Eurobank ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, και παρουσίασαν τις δυνατότητες και προϋποθέσεις χρηματοδότησης που προτείνει η Eurobank στους πελάτες της.

Επιπλέον, τα στελέχη της Eurobank συζήτησαν με το κοινό τις μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης που προτείνει η Eurobank, όπως οι προνομιακές Προθεσμιακές Καταθέσεις ή τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου. Η παρουσία εξειδικευμένου στελέχους της EFG Εurolife έδωσε τη δυνατότητα παρουσίασης και ανάπτυξης λύσεων στους πελάτες που αφορούν τον χώρο των ασφαλιστικών προϊόντων.

Εκτός από το προσωπικό των τριών Καταστημάτων Eurobank Κέρκυρας, με επικεφαλής τους Διευθυντές κκ. Μάρθα Τάκου, Κωνσταντίνο Νικολούζο και Δημήτριο Δελλή, τους καλεσμένους στις εκδηλώσεις υποδέχθηκε η Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank EFG κα Κωνσταντία Παπαποστόλου, καθώς και οαρμόδιος Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων κ. Κωνσταντίνος Βλάχος.

Όλα τα στελέχη των καταστημάτων, κατά τις επαφές τους με τους πελάτες και όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση, είχαν την ευκαιρία να υπογραμμίσουν την σημασία που έχει για την Τράπεζα η παρουσία της στην Κέρκυρα μέσω των 3 καταστημάτων της, εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία τους για την περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κερκυραϊκό κοινό.