Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Συνάντηση στελεχών της Eurobank EFG με πελάτες του Personal Banking στη Χίο

Η διαχείριση της περιουσίας αποτελεί στη σημερινή συγκυρία ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στις τραπεζικές ανάγκες των πελατών που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Η Τράπεζα Eurobank EFG έχει, για το σκοπό αυτό, δημιουργήσει την υπηρεσία Personal Banking, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη Χίο, όπου την Τετάρτη 8 Ιουνίου διοργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένους, ξεχωριστούς πελάτες της στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Η υπηρεσία Personal Banking δημιουργήθηκε για τους πελάτες εκείνους της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τη διαχείριση της περιουσίας τους. Με στόχο την προνομιακή εξυπηρέτηση του πελάτη, το Personal Banking προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως αποκλειστική εξυπηρέτηση από τα εξειδικευμένα στελέχη Personal Banking των καταστημάτων μας, προνομιακή τιμολόγηση σε τραπεζικά προϊόντα, άμεση αναγνώριση και προτεραιότητα σε όλα τα δίκτυα.

Τα στελέχη των καταστημάτων Νομού Χίου προσκάλεσαν σε δείπνο στο ξενοδοχείο Golden Sand στην περιοχή Καρφά Χίου, σημαντικούς πελάτες της υπηρεσίας Personal Banking για να τους ευχαριστήσουν για τη συνεργασία τους με την Τράπεζα και για να ενισχύσουν τη σχέση προσωπικής συνεργασίας που διαμορφώνεται με τους πελάτες του Personal Banking.

Από την πλευρά της Eurobank EFG παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Περιφέρειας Δικτύου Καταστημάτων κ. Σπύρος Ρεντετάκος, ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking κ. Γιώργος Βαρελτζίδης και οι Διευθυντές καθώς και τα Στελέχη των καταστημάτων Χίου.