Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

H Eurobank EFG Cyprus Ltd "Best Private Bank" για το 2011

Ως η καλύτερη Τράπεζα για το 2011 στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney, η Eurobank EFG Cyprus Ltd.

Το Private Banking της Eurobank EFG Cyprus κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ των Κυπριακών και Ελληνικών Τραπεζών που λειτουργούν στην Κύπρο αλλά και των διεθνών τραπεζικών Ομίλων, που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking.

Η διάκριση αυτή αφορά στην υψηλού επιπέδου ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί στο Private Banking τα κεφάλαια τους, αλλά και στην επιτυχή στρατηγική που έχει αναπτύξει και εφαρμόσει για την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ανάδειξη στην πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα σε τρία μόνο χρόνια λειτουργίας της Eurobank EFG στην Κύπρο, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη με την οποία οι πελάτες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας περιβάλλουν την Τράπεζα. Αναδεικνύει επίσης, την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών στους πελάτες Private Banking για τη διαχείριση της συνολικής τους περιουσίας (Total Wealth Management) κάτω από τρεις βασικούς άξονες παρεχόμενων υπηρεσιών:

1. Τραπεζικές Υπηρεσίες

2. Επενδυτικές Υπηρεσίες

3. Υπηρεσίες Διαχείρισης Περιουσίας,

καθώς επίσης και τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενη αξία με τη χρήση των Μονάδων Private Banking του Ομίλου σε Λονδίνο, Λουξεμβούργο και Αθήνα.