Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση «Περπατώ στη Πόλη» στα Χανιά

Με συναντήσεις ανοιχτής επαφής και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας υποδέχτηκαν τα καταστήματα Eurobank Χανίων τη νέα χρονιά, την Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Η ανταπόκριση υπήρξε θερμή και η ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Τράπεζας έδειξε τις στενές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει με τη μέχρι σήμερα παρουσία τους, αλλά και τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, με άξονα τη στήριξη τόσο της επιχειρηματικής κοινότητας όσο και των ιδιωτών.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στα καταστήματα, τα στελέχη της Eurobank EFG και οι πελάτες συζήτησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα και το δυναμικό ανάπτυξης που διατηρούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα προσαρμογής της επιχειρηματικότητας στο περιβάλλον των έντονων αλλαγών.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εφαρμόζει η Eurobank, τιμώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντοτε «υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της». Τα στελέχη της Eurobank ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, και παρουσίασαν τις δυνατότητες και προϋποθέσεις χρηματοδότησης που προτείνει η Eurobank στους πελάτες της.

Επιπλέον, τα στελέχη της Eurobank συζήτησαν με το κοινό τις μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης που προτείνει η Eurobank, όπως οι προνομιακές Προθεσμιακές Καταθέσεις ή τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου.

Εκτός από το προσωπικό των τριών Καταστημάτων Eurobank Χανίων, με επικεφαλής τους Διευθυντές κκ. Αριάδνη Φαλδάμη, Γεώργιο Παπαρηγοράκη και Μιχαήλ Θεοδοσουλάκη, τους καλεσμένους στις εκδηλώσεις υποδέχθηκε ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank EFG κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, καθώς και οαρμόδιος Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων Κρήτης κ. Νικόλαος Φραγκιαδάκης.

Όλα τα στελέχη των καταστημάτων, κατά τις επαφές τους με τους πελάτες και όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση, είχαν την ευκαιρία να υπογραμμίσουν την σημασία που έχει για την Τράπεζα η παρουσία της στην Κρήτη μέσω των 19 καταστημάτων της στους τέσσερις νομούς, εκφράζοντας παράλληλα την προσδοκία τους για την περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κρητικό κοινό.