Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Βράβευση Αριστούχων Μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος "Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία", Θεσσαλονίκη 25/11/2010

Η EUROBANK EFG «ΕΠΕΝΔΥΕΙ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Τράπεζα Eurobank EFG βράβευσε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών, καθώς και αριστούχους των Νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που καθιερώθηκε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος. Μέσω του Προγράμματος αυτού, έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 8.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στόχος της Eurobank είναι να αναδείξει μέσα από τη συμβολική επιβράβευση των καλύτερων, τη διαχρονική σημασία αξιών που εμπνέουν και συνοδεύουν τους νέους στην προσπάθεια διεκδίκησης ενός μέλλοντος με αξιώσεις και με διακριτό το  στίγμα της δημιουργικότητας και της πρωτοπορίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. 

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Πατέρας Παύλος Παπακωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Γρηγόριος, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός, Σταύρος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Καραγιάνης, ο Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευστάθιος Λαφαζανίδης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσιος Μπακοβλίδης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Αβραμίδης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παρέστησαν επίσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρτσιώτης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, Γεώργιος Μπουλάκης, καθώς και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού. Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσης, ως καλεσμένη της Τράπεζας, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου.  
Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Πατέρας Παύλος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε ότι η διάκριση των αριστούχων από την Eurobank  αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του τόπου και ευχήθηκε στους βραβευθέντες καλή σταδιοδρομία. 

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Αρχιμανδρίτης Πατέρας Γρηγόριος, ο οποίος ανέφερε ότι η πρωτοβουλία της Τράπεζας που συνεχίζεται για 8η χρονιά είναι αξιέπαινη και εξέφρασε την χαρά και την υπερηφάνεια του για την διάκριση των μαθητών. Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Σταύρος Καλαφάτης επισήμανε ότι ενέργειες όπως αυτή της Eurobank καταδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ενώ απευθυνόμενος στους αριστούχους ευχήθηκε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με την ίδια επιμέλεια και προσήλωση. 
Από την πλευρά του, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την βράβευση των αριστούχων, λέγοντας ότι αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειά τους και παράδειγμα προς μίμηση και συνεχάρη τους αριστούχους, τους καθηγητές και τους γονείς τους για την επιτυχία τους.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρτσιώτης ευχήθηκε η πρωτοβουλία της Eurobank να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, ενώ απευθυνόμενος στους βραβευθέντες, τόνισε τη σημασία που έχει να βάζει κανείς στόχους και να τους πετυχαίνει.

Η Σοφία Μπεκατώρου, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, μίλησε στα παιδιά για την δική της προσωπική εμπειρία ως πρωταθλήτριας. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στην επιμονή που κατέβαλλε για να τις ξεπεράσει, στην εξαντλητική προπόνηση και στην αυστηρή αυτοκριτική που άσκησε στις επιλογές της. Όμως μέσα από όλη αυτήν την πορεία απέκτησε ασύγκριτες εμπειρίες, μοναδικές αξίες και βίωσε πρωτόγνωρα συναισθήματα που καθόρισαν τον τρόπο σκέψης της και την έκαναν να επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής, που την οδήγησε τελικά στην κορυφή της επιτυχίας.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής Σερρών Μιχάλης Τζελέπης, καθώς και ο Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, συγχαίροντας την Eurobank για την πρωτοβουλία της καθώς και τους αριστούχους και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού. Συγκεκριμένα, στο Νομό Θεσσαλονίκης στο 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, το οποίο βραβεύθηκε για τον αριστούχο μαθητή Ραφαήλ Παπαδόπουλο και στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά για τον Παναγιώτη Χρηστίδη, στο Νομό Χαλκιδικής, στο Γενικό Λύκειο Μουδανιών, για τον Κωνσταντίνο Βαγγλή, καθώς και στο Νομό Σερρών στο Παλλατίδειο Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου για τον Αθανάσιο Σαρηγιαννίδη.

Τέλος, στην ομιλία της, η Βοηθός Γενικός Διευθυντής και Διευθύντρια Τομέα Καταστημάτων Βορείου Ελλάδας Eurobank, κα Κωνσταντία Παπαποστόλου τόνισε ότι «για τον όμιλο της Eurobank EFG, η Παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα την ισχυρότερη αλλά και πιο ευαίσθητη βάση πάνω στην οποία μια κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Αποτελούν μείζονα εθνικό στόχο και τη σημαντικότερη εθνική επένδυση για το μέλλον της χώρας στο σύγχρονο ανοικτό και έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον όπου διεκδικούμε με αξιώσεις, ως κοινωνία και ως οικονομία, μια ισχυρή θέση. Ανταποκρινόμενη η Eurobank στις προκλήσεις της εποχής, ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου. Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλές από τις παραδοσιακές αξίες που στήριξαν την ανάπτυξη της κοινωνίας μας αρχίζουν να αμφισβητούνται, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι καλύτεροι. Αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν».

Τα βραβεία της Τράπεζας Eurobank EFG για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών έλαβαν οι εξής:

1. Αδάμ Πέτρος από το Γενικό Λύκειο Μύρινας2. Αδαμοπούλου Μαρία από το 5ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης3. Αναγνωστοπούλου Μαρία από το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας4. Αναστασιάδου Σοφία από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης5. Αναστασίου Μιχαήλ από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης6. Ανδρίκος Ιωάννης από το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών7. Αντωνιάδου Ελένη από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης8. Αποστολίδου Κυριακή από το 2ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου 9. Αργυριάδου Αννα από το 3o Γενικό Λύκειο Εχεδώρου (Καλοχώρι)10. Ασλίδης Τηλέμαχος από το Γενικό Λύκειο Καλλινδοίων11. Αφενδούλης Δημήτριος από το 3ο Γενικό Λύκειο Χίου12. Αχλάτη Ευτυχία από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων13. Βαγγλής Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Μουδανιών14. Βαγροπούλου Γεωργία από το 4ο Γενικό Λύκειο Σερρών15. Βαδά Ελευθερία από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης16. Βακάλης Γρηγόριος από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Αγρας17. Βαρβεσιώτου Χαρίκλεια από το 2ο Γενικό Εσπερινό Λύκειο Θεσσαλονίκης18. Βαρδαξή Χρυσούλα από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Βασιλειάδη"19. Βασιλειάδης Ισαάκ από το Γενικό Λύκειο Μυγδονίας20. Βιντιάδης Γεώργιος από το Γενικό Λύκειο Σορωνής21. Βιρτσιώνης - Γκαλινίκης Νικόλαος από το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς22. Βλαχοπούλου Νιόβη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Δελασάλ"23. Γαβράς Αβραάμ από το 1ο Γενικό Λύκειο Συκεών24. Γεροντή Μανουέλα από το Γενικό "Πυθαγόρειο" Λύκειο Σάμου 25. Γεωργιάδης Χρήστος από το Γενικό Λύκειο Νέας Τριγλίας26. Γεωργιάδου Αλεξάνδρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης27. Γεωργίου  Ελένη- Ιωάννα από το 24ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης28. Γιανκάκη Χρυσάνθη από το 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου29. Γιασίν Χριστίνα από το Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ"30. Γκαραλέας Αγγελος από το 2ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού31. Γκάρος Χαράλαμπος από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου32. Γκόκα Νικολέτα από το 1ο Γενικό Λύκειο Βασιλικών33. Γραβάνης-Αποστολόπουλος Αλκιβιάδης από το 1ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης «Μανώλης Ανδρόνικος»34. Γρόλλιου Μαλαματή από το 3ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη35. Δημητριάδου Θεοδώρα Χρυσαυγή από το 2ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού36. Δίγκας Δημήτριος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Ελληνικού Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης37. Ευαγγελινού  Αθανασία από το Γενικό Λύκειο Ασσήρου38. Ευθυμίου Μαγδαληνή από το Γενικό Λύκειο Αγ. Νικολάου39. Ζαλαβετούδη Δέσποινα από το Γενικό Λύκειο Πεντάπολης40. Ζαρμπούτης Γεώργιος - Μάριος από το Γενικό Λύκειο "Καλαμαρί"41. Ζαφειριάδης Αλέξανδρος από το Γενικό Λύκειο Νέου Σκοπού42. Ζαφειρίου Μαρία από το Γενικό Λύκειο Καλλιθέας43. Ζαφειρίου Ιωάννης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου44. Ζιάκα Λαμπρινή από το 7ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης45. Ζουμπούλη Τερέζα- Αννα από το Γενικό Λύκειο Μαδύτου46. Ζουρούδη Στυλιανή από το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου47. Ζωϊκίδου Όλγα από το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Αμπελοκήπων48. Θεογνώστου Νικολέτα από το 3ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης49. Θεοχαρίδης Θεοχάρης από το 5ο Γενικό Λύκειο Σερρών50. Θωμόπουλος  Κλέαρχος από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"51. Ιωαννίδου Κωνσταντίνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης52. Καλαντζής Απόστολος από το 1ο Γενικό Λύκειο Τριανδρίας53. Κάμου  Ιωάννα - Γεωργία από το 9ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης54. Καμπουρίδης Χριστόφορος από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος55. Κανίδου Βιργινία από το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Εύοσμου56. Κανιούρα Ανθούλα από το 4ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης57. Κανσίζογλου  Ευστάθιος από το 8ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης58. Καραγεωργίου Αγγελος από το 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Θέρμης59. Καραμούζη Μαρία από το Γενικό Λύκειο Πολύγυρου60. Καρασαββίδου Αικατερίνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου61. Καρατζά Χρυσούλα από το 2ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης62. Καραχρυσάφη Σοφία από το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης63. Καρδαμάκη Αντωνία από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Θεσσαλονίκης64. Κατσού Φλώρα από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων65. Κομμάτας Ιωάννης από το 28ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης66. Κοντσίδης Ιωάννης από το 2ο Γενικό Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης67. Κορνισορλή Αικατερίνη από το 18ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης68. Κουκλίδου Βασιλική  από το 1ο Γενικό Εσπερινό Λύκειο Θεσσαλονίκης69. Κουκούλης Χρήστος  από το Γενικό Λύκειο Προβατά70. Κουκουρούκη Χριστίνα από το Γενικό Λύκειο Στρυμονικού71. Κουλακίδου Παγώνα από το 2ο Γενικό Λύκειο Σερρών72. Κούμπουλας Αλέξανδρος από το 1ο Γενικό Λύκειο Μίκρας73. Κουτούζη Κυρά - Βασιλεία από το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου74. Κριθαρίδης Μιχαήλ από το Γενικό Λύκειο Νέας Καλλικράτειας75. Κώτσιου  Αθανασία από το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης76. Λαζαρίδου Σοφία από το 11ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης77. Λαπαδάκης Κωνσταντίνος από το 2ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας78. Λάππα Αγγέλικα από το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ευόσμου  79. Λιάβα Χριστίνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Πυλαίας80. Λιαπάκη -Κούρτη Κονδυλένια από το Γενικό Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης81. Λουτζίδου Λυδία από το 2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη82. Μακαρίνα Μαρία από το 30ο Γενικό Λύκειο Χαριλάου83. Μαντζαρούδης Βασίλειος από το Γενικό Λύκειο Σκουτάρεως84. Μαντιός Ευάγγελος από το Αριστοτέλειο Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Σερρών85. Μηλιόπουλος  Ιωάννης από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Απόστολος Παύλος"86. Μουδιώτης Δημήτριος από το 2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης87. Μούντζελου Καλλιόπη από το Γενικό Λύκειο Κάτω Ποροΐων88. Μούσμουλα Κυβέλη από το 1ο Γενικό Λύκειο Θέρμης89. Μουστάκα Δόμνα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων90. Μπαλτζή Αλεξάνδρα από το 2ο Γενικό Λύκειο "Μαντουλίδη"91. Μπανιώτου Αρετή από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας92. Μπεγλέρης Ιωάννης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Γαυρίου93. Μπίθα Μαρία από το 13ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης94. Μπόλη Χριστίνα από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς95. Μπρόζου Ραφαέλλα από το 32ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης96. Μυλωνάκης Αδάμ από το 1ο Γενικό Λύκειο Πεύκων97. Μυλωνάς Παναγιώτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης98. Μυσερλή Αικατερίνη από το 7ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς99. Ναλμπάντης Ιωάννης από το Γενικό Λύκειο Αξιού (Κύμινα)100. Νίτσα Τριανταφυλλένια από το Γενικό Λύκειο Αρναίας101. Ντανόζα Ελενίκη από το 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης102. Ξανθοπούλου Κασσάνδρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών103. Ξενίδου Σουλτάνα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου 104. Ξύντα Στυλιανή από το 2ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων 105. Οικονομίδου Λυδία από το 15ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης106. Όρη Χάιδω από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Ορμυλίας107. Οροϊλίδου Αικατερίνη από το Γενικό Λύκειο Αρναίας108. Ουζούνης Γεώργιος από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλάστρας109. Παναγιωτακόπουλος Γεώργιος από το Γενικό Λύκειο Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης110. Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα από το 27ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης111. Πανταζή Θεοδώρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης112. Παντεκίδης Νικόλαος από το 19ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης113. Παπαδόπουλος Ιωάννης από το Γενικό Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού114. Παπαδόπουλος Ραφαήλ από το 20ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης115. Παπαδοπούλου Ελισάβετ από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς116. Παπαδοπούλου Αικατερίνη από το 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς117. Παπαχαραλάμπους Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας118. Παπουτσή Χριστίνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Μενεμένης119. Παπούτσης Ευάγγελος από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς120. Παράσχου Κωνσταντίνος από το 1ο Γενικό Λύκειο Πανοράματος121. Πασαλής Γεώργιος από το Γενικό Λύκειο Ρεντίνας122. Πασιαλή Δήμητρα από το Γενικό Λύκειο Πρώτης123. Πασσιά Καλλιόπη από το 2ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου124. Πατουλιάς Δημήτριος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Φρυγανιώτη"125. Πεΐδης  Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Σοχού126. Πεντέλας Αγγελος από το 2ο Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας127. Περπινιά Μαρία από το Γενικό Λύκειο Τήνου128. Πιστίλογλου Ελένη από το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου129. Πνευματικός Αργύριος από το 7o Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης130. Πουλακάκης –Δακτυλίδης Αντώνιος από το Γενικό Λύκειο Μυκόνου131. Ράβναλη Αικατερίνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Θερμαϊκού132. Ράπτης Γεώργιος από το 2ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης133. Ράπτης Δημήτριος από το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης134. Ρόσιος Νεόκοσμος - Αλέξανδρος από το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών135. Σαββίδης Μάριος από το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθέριου Κορδελιού136. Σαμαρά Κωνσταντίνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου137. Σαπουνάς Ανέστης από το 1ο Γενικό Λύκειο Εχεδώρου (Σίνδου)138. Σαρηγιαννίδης Αθανάσιος από το Παλλατίδειο Γενικό Λύκειο Σιδηροκάστρου139. Σεραλίδου Γεωργία από το 10ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης140. Σιγάλας Νικόλαος από τα Εκπαιδευτήρια Δωδεκανήσου "Ροδιών Παιδεία" 141. Σίσκου Στυλιανή από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας142. Σιώζος Κωνσταντίνος από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς143. Σκουβακλίδου  Ελπίς από το 3ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης144. Σπυροπούλου Δέσποινα από το Γενικό Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας145. Σταμούλη Αικατερίνη από το Γενικό Λύκειο Ιαλυσού146. Στυλιανού Ελένη από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"147. Τασίκα Χριστίνα από το Γενικό Λύκειο Ηράκλειας148. Τερζής Χρήστος από το 6o Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης149. Τζαβέλας Μάριος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο "Αριστοτελείου Κολλεγίου" Θεσσαλονίκης150. Τζέκος  Δημήτριος από το 1o Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Επανομής151. Τζήκα  Ζωή από το 1ο Γενικό Λύκειο "Μαντουλίδη"152. Τζίνας Αθανάσιος από το 1ο Γενικό Λύκειο Επανομής153. Τζιόλα Τατιάνα- Σουλτάνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμερικάνικου Κολλεγίου "Ανατόλια"154. Τούμα Θεανώ - Ειρήνη από το Γενικό Λύκειο Απερίου Καρπάθου155. Τριανταφύλλα Μοσχούλα από το Γενικό Λύκειο Αφάντου156. Τσακμακίδου Δήμητρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων157. Τσακουμάγκος Ιωάννης από το Γενικό Λύκειο Μαραθοκάμπου158. Τσαφαρίδου Χαριτίνη από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Σερρών159. Τσόκανου Ζωή από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μηχανιώνας160. Τσουκνίδα Ευανθία από το 12ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης161. Φουλίδης Κώστας από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης162. Φουντουκίδης Ιάσων – Ιωάννης από το 21ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης163. Φράγκος Παντελής από το 2ο Γενικό Λύκειο Χίου164. Φωτεινός Δημήτριος από το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου165. Χαϊνογλου Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Νέας Ζίχνης166. Χαλκιώτη Αναστασία από το Γενικό Λύκειο Πέτρας167. Χαρίση Βαϊα από το Γενικό Λύκειο Ροδολίβους168. Χαρίτογλου Βασίλειος από το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης169. Χατζάρα Ελένη από το Γενικό Λύκειο Συκιάς170. Χατζηαργυρίου Ολυμπία από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Λέσβου171. Χατζηκυριακίδου Παγώνα – Ειρήνη από το 14o Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης 172. Χατζηλάρ Βασιλική από το Γενικό Λύκειο Κορώνειας173. Χατζηνικολάου Φίλιππος από το 1ο Γενικό Λύκειο Κω174. Χατζηχαραλάμπους Σωτήριος από το 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης175. Χρηστίδης Παναγιώτης από το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά176. Χριστοδουλής Μόδεστος από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς177. Ψαχνά Σταυρούλα από το Γενικό Λύκειο Καλλονής178. Ψημμένου Μυρτώ από το 1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη.