Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ημερίδα για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων παρουσίας στην Κομοτηνή.

Με ημερίδα ανοιχτής επαφής και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας γιόρτασαν τα καταστήματα της Eurobank EFG τη συμπλήρωση δέκα χρόνων παρουσίας της Τράπεζας στην πόλη της Κομοτηνής, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.
Τα στελέχη της Eurobank EFG και οι πελάτες συζήτησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα, και το δυναμικό ανάπτυξης που διατηρούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα προσαρμογής της επιχειρηματικότητας στο περιβάλλον των έντονων αλλαγών. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εφαρμόζει η Eurobank, τιμώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα ‘υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της’. Τα στελέχη της Eurobank ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, και εξήγησαν τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης που προτείνει η Eurobank στους πελάτες της. Επιπλέον, τα στελέχη της Eurobank παρουσίασαν τις μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης που προτείνει η Eurobank, όπως οι προνομιακές Προθεσμιακές Καταθέσεις ή τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τα προγράμματα που αφορούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Εκτός από το προσωπικό των δύο Καταστημάτων Eurobank Κομοτηνής, με επικεφαλής τους Διευθυντές κ.κ. Αθανάσιο Διγγελίδη και Ιωάννη Ζεϊμπέκη, τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο αρμόδιος Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων, κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου. Η ανταπόκριση υπήρξε θερμή και η ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Τράπεζας έδειξε τις στενές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει, αλλά και τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, με άξονα τη στήριξη τόσο της επιχειρηματικής κοινότητας όσο και των ιδιωτών.
Η Διευθύντρια Τομέα Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος της Eurobank EFG κα Κωνσταντία Παπαποστόλου, ο Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου και οι Διευθυντές των δύο καταστημάτων Κομοτηνής επισκέφθηκαν, επίσης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Ροδόπης. Κατά τις επισκέψεις στα δύο Επιμελητήρια, τα στελέχη της Eurobank συζήτησαν με τους Προέδρους κκ. Νικόλαο Αγγελίδη και Αργύριο Αργυρόπουλο αντίστοιχα τα σύγχρονα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Νομού καθώς και το ρόλο της Τράπεζας στη στήριξη των προοπτικών ανάπτυξης της περιοχής μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.