Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση "Περπατώ στην Πόλη" σε Αλμυρό και Σκιάθο

Με ημερίδες ανοιχτής επαφής και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας γιόρτασαν τα καταστήματα της Eurobank EFG τα πέντε χρόνια της λειτουργίας στη Σκιάθο και τα δέκα χρόνια λειτουργίας στον Αλμυρό Βόλου.
Και στις δύο πόλεις, η ανταπόκριση υπήρξε θερμή και η ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Τράπεζας έδειξε τις στενές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει με τη μέχρι σήμερα παρουσία τους, αλλά και τις δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, με άξονα τη στήριξη τόσο της επιχειρηματικής κοινότητας όσο και των ιδιωτών.
Τα στελέχη της Eurobank EFG και οι πελάτες των δύο περιοχών συζήτησαν αναλυτικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα, και το δυναμικό ανάπτυξης που διατηρούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δόθηκε έμφαση στην αναγκαιότητα προσαρμογής της επιχειρηματικότητας στο περιβάλλον των έντονων αλλαγών.
Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εφαρμόζει η Eurobank,  τιμώντας  τη δέσμευσή  της να βρίσκεται πάντα ‘υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της’. Τα στελέχη της Eurobank ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας  τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, και παρουσίασαν τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης που προτείνει η Eurobank στους πελάτες της.
Επιπλέον, τα στελέχη της Eurobank συζήτησαν με το κοινό τις μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης που προτείνει η Eurobank, όπως οι προνομιακές Προθεσμιακές Καταθέσεις ή τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου. Ενώ παρείχαν πληροφορίες για τις δυνατότητες της Eurobank σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών, αναφορικά με την εφαρμογή φωτοβολταϊκών συστημάτων, θέμα για το οποίο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον.
Εκτός από το προσωπικό των Καταστημάτων, με επικεφαλής τους Διευθυντές του Καταστήματος Eurobank Σκιάθου κα Γεωργία Τριανταφύλλου και Αλμυρού κ. Λάμπρο Ζήση, τους καλεσμένους υποδέχθηκαν τόσο ο αρμόδιος Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων, κ. Χαράλαμπος Φύλλος, όσο και η Διευθύντρια Τομέα Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος της Eurobank EFG, κα Κωνσταντία Παπαποστόλου.
Όλα τα στελέχη των καταστημάτων, κατά τις επαφές τους με τους πελάτες και όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση, είχαν την ευκαιρία να υπογραμμίσουν την σημασία που αποδίδεται στην παρουσία της Τράπεζας στο νησί της Σκιάθου και τον Αλμυρό και στην προσδοκία τους για την περαιτέρω ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών σχέσεων με το επιχειρηματικό κοινό.