Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση στη Λήμνο «Γνώση και Επιχειρηματικότητα: Η Eurobank απαντά στις Σύγχρονες Επιχειρηματικές

Η προσαρμογή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της οικονομικής συγκυρίας ήταν το αντικείμενο παρουσίασης που οργάνωσε στη Λήμνο η Τράπεζα Eurobank EFG, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Βορείου Αιγαίου.
Η εκδήλωση, με θέμα «Γνώση και επιχειρηματικότητα: Η Eurobank απαντά στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις» είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση και στη διάρκειά της συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και οι πρακτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα στο νέο οικονομικό περιβάλλον.
Με ομιλητή τον κ. Σπύρο Ρεντετάκο, Διευθυντή Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου της Eurobank EFG, αναπτύχθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι επιχειρηματίες μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες και αναλύθηκαν οι δυνατότητες που έχουν οι επιχειρηματίες για να αξιοποιήσουν τους καρπούς της επιτυχημένης επαγγελματικής δράσης τους.
Η εκδήλωση έγινε στις 18 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» της Λήμνου και έγινε δεκτή με μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική επιχειρηματική κοινότητα. Τους εκπροσώπους της υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Καταστήματος της Eurobank κ. Δημήτρης Αχιλαδέλλης. Οι επιχειρηματίες που παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν μετά την παρουσίαση εκτεταμένη και ουσιαστική συζήτηση με τους ομιλητές και τα στελέχη της Τράπεζας.