Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Προνομιακό «Μεγάλο Ταμιευτήριο» αποκλειστικά για το Βόρειο Αιγαίο

Ειδικό προνομιακό επιτόκιο 2%, από το πρώτο ευρώ, προσφέρει η Eurobank EFG, μέσω των καταστημάτων της στο Βόρειο Αιγαίο, σε όσους πελάτες ανοίξουν λογαριασμό «Μεγάλου Ταμιευτηρίου», καθώς επίσης και στους κατόχους «Μεγάλου Ταμιευτηρίου» που θα αναπτύξουν τη σχέση τους. Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της Τράπεζας να στηρίζει την αποταμίευση και να στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της, σε κάθε συγκυρία, προτείνοντάς τους λύσεις που δίνουν αξία στα χρήματά τους.
Το ειδικό προνομιακό επιτόκιο στο «Μεγάλο Ταμιευτήριο» προσφέρεται έως τις 15 Νοεμβρίου 2010 και θα ισχύει έως τις 30/4/2011, για λογαριασμούς στους οποίους θα διατηρούνται € 3.000 και άνω, ενώ τα χρήματα των πελατών θα είναι πάντα διαθέσιμα. Μετά τις 30/4/2011, θα ισχύει το τρέχον επιτόκιο του Μεγάλου Ταμιευτηρίου.
Παράλληλα με το προνομιακό επιτόκιο του «Μεγάλου Ταμιευτηρίου», οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να συζητήσουν περαιτέρω με τα στελέχη της Τράπεζας για μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες λύσεις αποταμίευσης, όπως οι προνομιακές Προθεσμιακές Καταθέσεις ή τα Προγράμματα Δημιουργίας Κεφαλαίου, που εξασφαλίζουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο για τη σύνταξη, τις σπουδές των παιδιών τους ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη τους.
Το προνομιακό αυτό προϊόν προσφέρεται και από τα 7 καταστήματα της Τράπεζας στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου (2 καταστήματα στη Λέσβο, 2 στη Χίο, 2 στη Σάμο και το κατάστημα της Λήμνου).