Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Πρόγραμμα Ζωή και Υγεία για τη γυναίκα

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και τιμώντας την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Eurobank EFG και η  EFG Eurolife Ασφαλιστική, σε συνεργασία με τους Ομίλους ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα που συνδυάζει ασφαλιστικές και ιατρικές υπηρεσίες, το «Ζωή και Υγεία για τη Γυναίκα».
Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας που περιλαμβάνει και νοσοκομειακή περίθαλψη και καλύπτει τη σύγχρονη γυναίκα με ιδιαίτερα προνομιακό τρόπο. Το «Ζωή & Υγεία για τη Γυναίκα» αφορά όλες τις γυναίκες-πελάτες της τράπεζας Eurobank που τηρούν έναν λογαριασμό Μεγάλου Ταμιευτηρίου ή άλλο λογαριασμό καταθέσεων στην τράπεζα, ανεξαρτήτως ποσού.
Με ετήσιο κόστος μόλις 120 ευρώ οι γυναίκες πελάτες της τράπεζας, έχουν άμεση πρόσβαση σε παροχές υγείας  είτε εντελώς δωρεάν είτε με σημαντικές εκπτώσεις όπως:
  • Δωρεάν μαστογραφία και pap test 1 φορά το χρόνο.
  • Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς (γυναικολόγους, παθολόγους, καρδιολόγους,  χειρουργούς, ορθοπεδικούς)
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις,  έως 200 ευρώ το χρόνο, με εκπτώσεις έως 40% για περαιτέρω εξετάσεις.
  • Σημαντικές εκπτώσεις  σε περίπτωση νοσηλείας
  • Σημαντικές εκπτώσεις έως 40% σε οδοντιατρικές εργασίες και οφθαλμολογικές εξετάσεις
Η κάθε δικαιούχος του προγράμματος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στους Ομίλους  ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΑΘΗΝΩΝ και ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ,  ανάλογα με την προτίμησή της.
Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank EFG κ. Μιχάλης Βλασταράκης τόνισε ότι «σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον όπως το σημερινό, η Eurobank προσπαθεί να σταθεί ποικιλοτρόπως δίπλα στους πελάτες της με πρωτοβουλίες που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις  συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του πολλαπλού και σύνθετου ρόλου της σημερινής γυναίκας που αποτελεί και στη σύγχρονη κοινωνία το στήριγμα της οικογένειας, θέλουμε έμπρακτα να σταθούμε δίπλα της. Με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας, ο Όμιλός μας προσφέρει στις γυναίκες κατόχους του λογαριασμού  «Μεγάλο Ταμιευτήριο» -παράλληλα με την δυνατότητα της τακτικής αποταμίευσης- και  το πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία για Γυναίκες». Ένα πρόγραμμα  απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος βάσει των δυνατοτήτων του οικονομικού της προϋπολογισμού, ώστε να προστατέψει αποτελεσματικότερα το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την Υγεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Μεγάλο Ταμιευτήριο» το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο την αναβίωση της διαχρονικής αξίας της Αποταμίευσης, εξελίσσεται διαρκώς μέσα από μια πελατοκεντρική αντίληψη που επιδιώκει να προσθέσει περαιτέρω αξία στις σχέσεις με τους πελάτες μας. Μια τέτοια προσπάθεια που επιδιώκει να καλύψει ευρύτερες ανάγκες και παροχές στα προβλήματα της καθημερινότητας όλης της οικογένειας, αποτελεί και το πλέγμα των εξειδικευμένων προγραμμάτων «Ζωή και Υγεία».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕFG Eurolife Ασφαλιστικής, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, επεσήμανε ότι «στόχος μας στην EFG Eurolife Ασφαλιστική είναι ο σχεδιασμός προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας σε εξατομικευμένη βάση.  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε και παρουσιάζουμε σήμερα, την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη Γυναίκα, ένα καινοτόμο πρόγραμμα που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας. Αναγνωρίζοντας πόσο απαιτητική είναι η σημερινή ζωή της γυναίκας στους ρόλους της ως μητέρας και εργαζόμενης, προσφέρουμε ένα πρόγραμμα  σύμμαχό της στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων υγείας.  Το πρόγραμμα «Ζωή & Υγεία για τη Γυναίκα» που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τους Ομίλους Ιατρικού Αθηνών και Βιοϊατρικής, δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και της προσφέρει αποκλειστικά δωρεάν μία σειρά από γυναικολογικές εξετάσεις καθώς και ένα σύστημα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές».
Ο Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. Αντώνης Γερονικολάου, υπογράμμισε ότι «σήμερα 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας, της Γυναίκας που διεκδικεί τις ελπίδες και τα όνειρά της, της Γυναίκας μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης. Η Ημέρα της Γυναίκας μας υπενθυμίζει ότι θα χρειαστούν αρκετά ακόμη για να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματά της, ώστε να εκπληρωθεί η ουσιαστική ισότητα των ευκαιριών μεταξύ των δύο φύλλων και η εξάλειψη των όποιων προκαταλήψεων εξακολουθούν μέχρι σήμερα. Εμείς στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών σε συνεργασία με την Eurobank EFG και την  EFG Eurolife Ασφαλιστική, αρωγοί στην καθημερινή της προσπάθεια, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα ιατρικών υπηρεσιών ειδικά για την γυναίκα και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε συγκεκριμένες ιατρικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν καλύπτοντας τις ανάγκες της για υγεία και ψυχική δύναμη. Λειτουργούμε με υπευθυνότητα, γνωρίζουμε απόλυτα τον χαρακτήρα του λειτουργήματός μας και συνεισφέρουμε σημαντικά στην υγεία των πολιτών και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.»
Τέλος, ο κ. Αθανάσιος  Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ δήλωσε: «Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναγνωρίζοντας την σημαντική συνεισφορά της γυναίκας στην ανάπτυξη και πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας ανταποκρίνεται επάξια στις ιδιαίτερες ανάγκες της. Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΟΑΙΤΡΙΚΗ σε συνεργασία με την Eurobank EFG και την EFG Eurolife Ασφαλιστική, σχεδίασαν και υλοποιούν αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των γυναικών τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της θεραπείας. Έτσι οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα αισθάνονται την σιγουριά και την ασφάλεια της εναπόθεσης της υγείας τους σε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και κύρους».