Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Eurobank κατακτούν πρωτιές σε αποδόσεις και διακρίσεις

Την πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες των μετοχικών αμοιβαίων, Εσωτερικού, Εξωτερικού και Funds of Funds, πέτυχαν αντίστοιχα, τα αμοιβαία κεφάλαια Eurobank EFG I (LF) Equity Flexi Style (+57,26%), Eurobank EFG I (LF) Equity Emerging Europe (+71,89%) και Eurobank EFG I (LF) Fund of Funds BRIC (+83,64%), σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών για το 2009.
Επισημαίνεται ότι το Eurobank EFG I (LF) Fund of Funds BRIC, πέραν της πρώτης θέσης στην κατηγορία του, πέτυχε την υψηλότερη απόδοση  +83,64% στο σύνολο των 306 αμοιβαίων κεφαλαίων υπό την διαχείριση των Ελληνικών Εταιρειών Διαχείρισης.
Επίσης το Eurobank EFG (LF) Money Market Cash Fund (+3,47%), που συνιστά μια συντηρητική επιλογή, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Διαχείρισης Διαθεσίμων Εξωτερικού.
Σύμφωνα με τον κ. Αρη Ξενόφο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank EFG ΑΕΔΑΚ, «τα παραπάνω αποτελέσματα, όταν μάλιστα επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς, καταδεικνύουν την ορθότητα των διαχειριστικών αποφάσεων, την έγκαιρη αξιολόγηση των προοπτικών των αγορών και την ποιότητα στις υποδομές. Ταυτόχρονα όμως αποκτούν ένα ειδικό βάρος, αφού ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών των πελατών που μας εμπιστεύονται και καθιστούν υποχρέωσή μας την ανάγκη για συνέχεια στο αποτέλεσμα που προσφέρουμε».
ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ