Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέα υπηρεσία Eurobank m-Banking

Συναλλαγές από το κινητό τηλέφωνο, όπου κι αν βρίσκεστε!

Μια νέα υπηρεσία, Mobile Banking, που δίνει δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω κινητού τηλεφώνου προσφέρει πλέον τους πελάτες της η Eurobank EFG. Η νέα υπηρεσία δημιουργήθηκε σε συνέχεια της προηγμένης υπηρεσίας e-Banking, που είχε εξαιρετικά θετική αποδοχή από τους πελάτες και τους ειδικούς αξιολογητές.
Στόχος είναι οι πελάτες της τράπεζας να έχουν πρόσβαση σε βασικές τραπεζικές συναλλαγές και υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης με μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση,  όποτε το επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται.
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας, η τράπεζα ανέπτυξε εφαρμογή m-Banking ειδικά σχεδιασμένη για τις πιο δημοφιλείς συσκευές, όπως  iPhone (σύντομα διαθέσιμη στο Applestore), Blackberry, HTC, Nokia, Sony Ericsson, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης.
Οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνό τους και να αποκτήσουν πρόσβαση:
  • σε πληροφορίες για τους λογαριασμούς, τις κάρτες, τα δάνεια και τις επενδύσεις τους
  • στις πιο συχνές τους συναλλαγές (μεταφορές μεταξύ προσωπικών λογαριασμών, πληρωμή κάρτας, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.α)
  • σε πληροφορίες για εντοπισμό  ΑΤΜ και Καταστημάτων της Eurobank
  • σε χρήσιμα εργαλεία (π.χ υπολογιστής IBAN, μετατροπέας συναλλάγματος, κ.α)
  • σε άμεση υποστήριξη μέσω τηλεφώνου χωρίς κόστος και χωρίς αναμονή
Οι πελάτες που διαθέτουν συσκευή, η οποία δεν είναι  συμβατή με τις παραπάνω εφαρμογές m-Banking αλλά  έχει πρόσβαση στο internet, μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις συναλλαγές τους το ειδικό m-Banking site της Eurobank πληκτρολογώντας m.eurobank.gr.
Σημειώνεται ότι για τη χρήση των νέων υπηρεσιών δεν απαιτείται  ειδική εγγραφή. Οι χρήστες καταχωρούν τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούν και στο e-Banking από τον υπολογιστή τους.
Τέλος, οι πελάτες που δεν έχουν πρόσβαση στο internet από το κινητό τους, μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία SMS Banking και να ενημερώνονται άμεσα με γραπτό μήνυμα για το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών και καρτών τους.
Η δημιουργία των παραπάνω υπηρεσιών, οι οποίες  εξελίσσονται συνεχώς, αποτελεί το σημαντικότερο βήμα εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής της Eurobank που αποσκοπεί να δημιουργήσει ένα νέο, εύκολα προσβάσιμο κανάλι επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πελατών της. 
Περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ενημέρωση για συμβατές συσκευές και εγκατάσταση της εφαρμογής στη διεύθυνση www.eurobank.gr/m-Banking