Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα:"Η Eurobank απαντά στις σύγχρονες επιχειρηματικές & επενδυτικές

Παρουσίαση με θέμα “H Eurobank απαντά στις σύγχρονες επιχειρηματικές & επενδυτικές προκλήσεις”. οργανώθηκε από την Τράπεζα Eurobank EFG στις 4 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.

Τα θέματα που καλύφθηκαν ήταν η προσαρμογή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της Οικονομίας, οι προτεραιότητες που πρέπει να τίθενται, καθώς και οι πρακτικές που θα πρέπει να ακολουθούνται με γνώμονα την επιχειρηματική ανάπτυξη. Επιπλέον, αναπτύχθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι επιχειρηματίες μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες. Τέλος, αναλύθηκαν οι δυνατότητες που έχουν οι επιχειρηματίες στο να αξιοποιήσουν τους «καρπούς» της επιτυχημένης επαγγελματικής δράσης τους. Περιγράφηκαν οι τάσεις και τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, καθώς επίσης και οι βασικές αρχές που επηρεάζουν τις επενδυτικές  & καταθετικές επιλογές.

Η παρουσίαση έγινε  από τους Δημήτρη Παπανικητόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Response International, Σπύρο Ρεντετάκο, Αναπληρωτή Διευθυντή Διεύθυνσης Ανάπτυξης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank και Γεώργιο Βαρελτζίδη, Διευθυντή της Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking της Eurobank EFG.