Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια BC Λάρνακας - Κύπρος

Το τρίτο Επιχειρηματικό Κέντρο στην Κύπρο εγκανίασε χθες (27/11/2008) η Eurobank EFG. To νέο επιχειρηματικό κέντρο λειτουργεί στη Λάρνακα, ενώ τους αμέσως προσεχείς μήνες, η Eurobank EFG θα λειτουργήσει τρία ακόμη νέα επιχειρηματικά κέντρα (το δεύτερο στη Λευκωσία, το δεύτερο στη Λεμεσό και το πρώτο στην Πάφο) προκειμένου μέσω των έξι συνολικά επιχειρηματικών της κέντρων να εξυπηρετεί αποτελεσματικότερα  την έντονα αναπτυσσόμενη δραστηριότητά της στην Κύπρο.

Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κος Μιχάλης Κολακίδης, τόνισε ότι στο σύντομο χρονικό διάστημα της λειτουργίας της στην Κύπρο, η Eurobank EFG χρηματοδότησε σημαντικό αριθμό κυπριακών εταιριών με υπόλοιπα χρηματοδοτήσεων που έφθασαν ήδη τα 260 εκατ. ευρώ, ενώ έχει χρηματοδοτήσει και αριθμό ξένων εταιριών με υπόλοιπα χρηματοδοτήσεων 110 εκατ. ευρώ. Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες προσκεκλημένους, επ' ευκαιρία των εγκανίων του επιχειρηματικού κέντρου Λάρνακας, ο κος Κολακίδης τόνισε ότι στόχος της Eurobank EFG είναι η προσφορά ολοκληρωμένων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, κυρίως σε επιχειρήσεις, καθώς και σε πελάτες private banking, σε θεσμικούς και σε πελάτες προϊόντων καφαλαιαγοράς.

Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας υπεγράμμισε ότι πεποίθηση της Eurobank είναι ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει ένα ισχυρό, διεθνές, ανοικτό χρηματοοικονομικό κέντρο με ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων  και ότι η Eurobank στοχεύει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του ρόλου αυτού της Κυπριακής οικονομίας.