Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή S.Scholes

Με θέμα «The role of Risk Transfer and Liquidity in the Economy» ο καθηγητής κ. Myron S. Scholes, που έχει τιμηθεί με το βραβείο Nobel Οικονομίας 1997, μίλησε χθες σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα Eurobank EFG.
Η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οικονομικοί παράγοντες και επιχειρηματίες, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Eurobank που αποσκοπούν στον εμπλουτισμό του δημόσιου διαλόγου στη χώρας μας γύρω από μείζονος σημασίας οικονομικά θέματα καθώς και στην προώθηση επιστημονικής έρευνας υψηλού επιπέδου σε θέματα οικονομίας και χρηματοπιστωτικών αγορών.
Τον καθηγητή κ. Scholes προλόγισε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πρωτοβουλίες αυτές που βρίσκουν σημαντική απήχηση στην ελληνική κοινωνία και την οικονομική, επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα.
Ο κ. Scholes, έχει κληθεί ως επίσημος ομιλητής στο ετήσιο Συνέδριο European Finance Association που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα με την χορηγική υποστήριξη της Eurobank. Στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου συμμετείχε ενεργά το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το ALBA.