Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διάκριση Χρηματιστηριακής

Tην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών και ξένων χρηματιστηριακών εταιρειών κατέλαβε το 2008 η Eurobank EFG Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., αξιολογούμενη για την επιτυχία των αναλύσεών της σε ελληνικές μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία στα πλαίσια της  Ετήσιας Αξιολόγησης Αναλύσεων για Ευρωπαϊκές Μετοχές Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης, που διενεργεί η ανεξάρτητη εταιρεία “AQ Research” με έδρα το Λονδίνο. Η “AQ Research” καταγράφει την επιτυχία των αναλύσεων για 660 Ευρωπαϊκές μετοχές με κεφαλαιοποίηση μεταξύ 500εκ δολ. και 2 δις. δολ.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση, η Eurobank Χρηματιστηριακή δημοσίευσε τις πιο επιτυχημένες αναλύσεις για ελληνικές μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης το 2008, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές και ξένες χρηματιστηριακές εταιρείες.
Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το τμήμα ανάλυσης της Eurobank Χρηματιστηριακής, καθώς το τμήμα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση το 2007 για τις αναλύσεις σε ελληνικές μετοχές, στα πλαίσια της ετήσιας αξιολόγησης της “AQ Research” (2007 Greece Yearbook). Επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της Eurobank Χρηματιστηριακής  είναι ο κ. Χρήστος Ελαφρός,
H νέα διάκριση έρχεται να επιβραβεύσει τις συνεχείς προσπάθειες των έμπειρων και άρτια καταρτισμένων στελεχών της Eurobank Χρηματιστηριακής για παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.