Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της EFG Eurobank Ergasias

Διήμερη περιοδεία στις πόλεις της Λαμίας, της Χαλκίδας, της Λιβαδειάς και της Θήβας πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της EFG Eurobank Ergasias με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο.

Διήμερη περιοδεία στις πόλεις της Λαμίας, της Χαλκίδας, της Λιβαδειάς και της Θήβας πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της EFG Eurobank Ergasias με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο.
Στόχος της επίσκεψης και των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν ήταν η άμεση επικοινωνία με τα στελέχη και τους πελάτες της τράπεζας στις πόλεις αυτές. Σημειώνεται ότι η EFG Eurobank Ergasias λειτουργεί στην Χαλκίδα με δύο καταστήματα και μια Περιφερειακή Υπηρεσία Επιχειρηματικής Πίστης για την εξυπηρέτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επίσης, στην Λαμία, τη Λιβαδειά και τη Θήβα διαθέτει από δύο καταστήματα σε κάθε πόλη. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, του επιχειρηματικού κόσμου, και τοπικών μέσων μαζικής επικοινωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias κ. Νικόλαος Νανόπουλος σε ομιλία του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Τράπεζας για τις περιοχές αυτές της Ελλάδας όπου υπάρχουν περιθώρια ενεργότερης δραστηριοποίησης και ανάπτυξης χρηματοοικονομικών εργασιών. Όπως συγκεκριμένα είπε ο κ. Νανόπουλος, «αιχμή της στρατηγικής της Τράπεζας είναι η ενίσχυση της παρουσίας της σε όλη την επικράτεια και η παροχή σε όλους τους πελάτες των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και των επιτυχημένων σύγχρονων προϊόντων του Ομίλου». Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, όπως η Λαμία, η Χαλκίδα, η Λιβαδειά και η Θήβα, είναι πολύ δεκτικές σε νέες ιδέες και νέα προϊόντα. Επίσης, μέσα από τις σχέσεις που χτίζουμε μαζί σας, συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις τοπικές οικονομικές και επιχειρηματικές λειτουργίες και δραστηριότητες». Στο κλιμάκιο της EFG Eurobank Ergasias συμμετείχαν επίσης οι κκ. Στ. Παπαδερός, Γενικός Διευθυντής καταστημάτων Universal Ν. Ελλάδος, Γ. Γεωργίου, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Retail Banking, Ράλλης Σπανδωνίδης, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Private Banking Ελλάδας, Ν. Ανριανόπουλος, γενικός διευθυντής EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, κ.α.