Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Βραβεία Ρουμανία

ΗBancpost βραβεύτηκε από τα περιοδικά Euromoney

και  Bucharest Business Week
Σημαντική διάκριση κατέκτησε η Bancpost η οποία βραβεύθηκε ως η «Καλύτερα Διοικούμενη τράπεζα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για το 2007» από την αναγνωρισμένου κύρους έκδοση του περιοδικού “Euromoney”. Το βραβείο της "BestManagedBanks  CentralandEasternEuropeforitsactivityin 2007”, απονεμήθηκε με βάση κριτήρια όπως η διαφάνεια και η καλή επικοινωνία με τους μετόχους, η συγκροτημένη και αξιόπιστη επιχειρηματική στρατηγική, η ταχύτερα βελτιούμενη απόδοση, τα υψηλότατα πρότυπα στην εταιρική διακυβέρνηση και τα καινοτόμα προϊόντα.
Οι επιδόσεις της Bancpost αναγνωρίστηκαν επίσης και από το περιοδικό BucharestBusinessWeek (ΒΒW), το οποίο βράβευσε την Bancpost ως την «Τράπεζα της Χρονιάς» κατά την διάρκεια των βραβείων FinancialAwardsforExcellence – 2007 Gala, γνωστά και ως “BillionEuroClub”.
“Όλες αυτές οι βραβεύσεις μας τιμούν, αλλά παράλληλα μας ωθούν να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, προκειμένου να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την αγορά και κυρίως να ικανοποιήσουμε τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, είπε η κα ManuelaPlapcianu Διευθύνων Σύμβουλος  της Bancpost, παραλαμβάνοντας το βραβείο για την «Τράπεζα της Χρονιάς».  

Στην ίδια εκδήλωση, η Bancpost διακρίθηκε για ακόμα μία φορά με την ανάδειξη της κα ManuelaPlapcianu, στην κατηγορία “Ο Τραπεζίτης της Χρονιάς”.