Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διάκριση Χρηματιστηριακής

Tην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιρειών κατέκτησε η Eurobank Χρηματιστηριακή αξιολογούμενη για την ορθότητα των αναλύσεών της για μετοχές. Τη διάκριση αυτή έλαβε η εταιρεία στο πλαίσιο της ετήσιας αξιόλογησης που διενεργεί η ανεξάρτητη εταιρεία “AQ Research” με έδρα το Λονδίνο.
Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το τμήμα ανάλυσης της Eurobank Χρηματιστηριακής με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Ελαφρό, καθώς σε επίπεδο αναλυτών διακρίθηκαν τρία στελέχη της εταιρείας ανάμεσα σε 52 αναλυτές για την ελληνική αγορά το 2007.

Συγκεκριμένα, καλύτεροι Ελληνες αναλυτές για το 2007 αναδείχθηκαν η κ. Μίνα Λαγουνάρη και ο κ. Κώστας Καραγιώργος οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, ενώ διακρίθηκε και ο κ. Παναγιώτης Βεργής.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση η Eurobank Χρηματιστηριακή κατέκτησε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό επιτυχίας άνω του 93% στις αναλύσεις της για μετοχές το 2007.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, η οποία αντανακλά  την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας και αναδεικνύει την αρτιότητα, την εμπειρία και την άριστη γνώση των αγορών που διαθέτουν τα στελέχη της.