Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η EFG Eurolife Aσφαλιστική επεκτείνεται με δύο νέες εταιρίες στη Ρουμανία

Δύο νέες θυγατρικές εταιρίες δημιούργησαν στη Ρουμανία, η EFG Eurolife ΑΕΑΖ και η EFG Eurolife ΑΕΓΑ, του ομίλου Eurobank EFG. Πρόκειται αντιστοίχως για την S.C. EFG Eurolife Asigurari de Viata S.A και την S.C. EFG Eurolife Asigurari Generale S.A. που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων αντίστοιχα.
Οι δύο νέες εταιρίες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από τις 14/8/07. Οι εταιρίες θα συνεργάζονται με την Bancpost που ανήκει στον όμιλο Eurobank EFG και, όπως είναι γνωστό, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες της Ρουμανίας με δίκτυο 246 καταστημάτων και business centers και 3.900 εξειδικευμένα στελέχη.
Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν και να βασιστούν στην επιτυχημένη εμπειρία της ΕFG Eurolife Ασφαλιστικής στην Ελλάδα,  η οποία είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Bancassurance και κατέχει ήδη ηγετική θέση στο χώρο, κατέχοντας την πρώτη θέση στην παραγωγή ασφαλίστρων και στην κερδοφορία στον κλάδο ζωής τις δύο τελευταίες χρονιές με μερίδιο αγοράς 19% το 2006.
Αξιοποιώντας την εξειδίκευση  και το δίκτυο της  Bancpost, οι δύο νέες εταιρίες έχουν ως στόχο να παρέχουν ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου συνδυασμένες με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη,  μεγιστοποιώντας τις συνέργιες και τη διεθνή τεχνογνωσία του Ομίλου Eurobank ΕFG.