Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η Eurobank επιβραβεύει τους πελάτες e-Banking προσφέροντάς τους Forthnet ADSL για 3 μήνες, Δωρεάν!

 

Η Τράπεζα Eurobank EFG στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης των πελατών της,  οι οποίοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία e-Banking για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους, προσφέρει 3 μήνες Δωρεάν Forthnet ADSL.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών Forthnet, ανταμείβει όσους πελάτες της πραγματοποιήσουν μια οποιαδήποτε πληρωμή μέσω e-Banking, με 3 μήνες δωρεάν σύνδεση Forthnet ADSL για  να απολαμβάνουν ταχύτητα έως 10 Mbps από το δίκτυο της εταιρίας Forthnet!    

Για να επωφεληθούν της προσφοράς οι πελάτες της υπηρεσίας e-Banking πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  • Να πληρώσουν μέσω e-Banking, χωρίς καμία χρέωση, την πιστωτική τους κάρτα Eurobank, το δάνειό τους Eurobank, ή οποιονδήποτε λογαριασμό ή οφειλή τους που μπορούν να εξοφληθούν μέσω της υπηρεσίας e-banking (π.χ. Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., Φ.Π.Α.).  Στο αποδεικτικό της συναλλαγής θα εμφανιστεί ένας μοναδικός κωδικός προσφοράς.
  • Να αντιγράψουν τον κωδικό προσφοράς πάνω στην αίτηση συνδρομής Forthnet ADSL που θα βρουν σε σχετικό link.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2007.  Απευθύνεται σε νέους αλλά και υπάρχοντες συνδρομητές Forthnet και αφορά σε συνδρομή Forthnet ADSL αορίστου χρόνου.  Στις περιοχές που δεν καλύπτονται ακόμη από το δίκτυο της  Forthnet, η υπηρεσία διατίθεται σε ταχύτητα 1Mbps και αναβαθμίζεται δωρεάν μόλις ενταχθεί η περιοχή στο δίκτυο της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Broadband της Forthnet στο 13831 (αστική χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία e-Banking πληκτρολογείστε www.eurobank.gr ή καλέστε στο 801 111 1144 ή στο 210-9555000 εάν καλείτε από κινητό ή από το εξωτερικό.

Συναλλαγές μέσω e-Banking: Πιο Εύκολα, Πιο Οικονομικά!