Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ποσό €10.000 για τον πρώτο τυχερό νικητή,
δικαιούχο καταθετικού λογαριασμού «Μεγαλώνω»
του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank

Ποσό €10.000 στο λογαριασμό «Μεγαλώνω» του πρώτου μεγάλου νικητή και δωροεπιταγές αξίας €100 από τα καταστήματα Public για τους επόμενους 9 τυχερούς νικητές είναι τα δώρα για τους 10 μικρούς τυχερούς δικαιούχους του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μεγαλώνω» του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank.

Οι 10 τυχεροί κληρώθηκαν στο πλαίσιο ειδικής κλήρωσης για τους δικαιούχους του λογαριασμού «Μεγαλώνω», ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και του Δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Ο τυχερός νικητής προέρχεται από το κατάστημα ΝΤΤ Νέας Ιωνίας.

Ο λογαριασμός «Μεγαλώνω», με αποκλειστικούς δικαιούχους παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, προσφέρει μοναδικά οφέλη όπως:

  • προνομιακό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ
  • δυνατότητα διπλασιασμού των αποταμιεύσεων του παιδιού από τη συμμετοχή του στις μηνιαίες κληρώσεις που συνδέονται με τις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου ή ακόμα και τριπλασιασμού κατά τη διενέργεια της μεγάλης κλήρωσης τον μήνα Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31/10), με ανώτατο όριο τα 50.000 ευρώ και 500.000 ευρώ αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει προσφέρει πάνω από €7.500.000 σε περισσότερα από 4.500 τυχερά παιδιά, μέσα από τις κληρώσεις του λογαριασμού «Μεγαλώνω».

Διαχρονικά το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στέκεται δίπλα στους πελάτες του στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά τους για αποταμίευση, μέσα από προνομιακά αποταμιευτικά προγράμματα για όλη την οικογένεια, πρεσβεύοντας αξίες διαχρονικές και επίκαιρες για το μέλλον και την εκπλήρωση των στόχων τους μέσα από συστηματική προσπάθεια.

ΚΑΤΕΒΑΖΩ το Δελτίο Τύπου