Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Οι νέες χρεωστικές κάρτες Eurobank Mastercard είναι βιοδιασπώμενες. Συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό και σύγχρονες λειτουργίες για να κάνετε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Κάντε συναλλαγές που προστατεύουν το περιβάλλον αλλά και εσάς.

ΘΕΛΩ βιοδιασπώμενη χρεωστική κάρτα

   
Σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο

Σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι νέες χρεωστικές κάρτες Eurobank Mastercard είναι βιοδιασπώμενες. Στη λήξη τους, μπορούν να ανακυκλωθούν ή να κομποστοποιηθούν.

Κατασκευάζονται από πολυγαλακτικό οξύ (PLA), ένα μη πετρελαϊκό και μη τοξικό πλαστικό υποκατάστατο. Αυτό το υλικό έχει τις ίδιες προδιαγραφές αντοχής με το προηγούμενο πλαστικό. Παράγεται με κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και εκπομπή λιγότερης ποσότητας αερίων του θερμοκηπίου.

Εάν έχετε ήδη χρεωστική κάρτα Eurobank Mastercard, θα λάβετε τη νέα βιοδιασπώμενη κάρτα στην επόμενη ανανέωση ή επανέκδοσή της.

Σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο
Καινοτόμος σχεδιασμός

Καινοτόμος σχεδιασμός

Οι βιοδιασπώμενες χρεωστικές κάρτες Eurobank Mastercard έχουν μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό, κόκκινο περίγραμμα και απλότητα στην εμφάνιση. Εντοπίζετε την κάρτα πιο εύκολα στο πορτοφόλι σας και βλέπετε όλα τα στοιχεία μαζί στην πίσω όψη της.

Για πρώτη φορά γεφυρώνουμε τη φυσική και την ψηφιακή εμφάνιση της κάρτας σας. Έτσι, έχετε την ίδια εμπειρία στις συναλλαγές με κάρτα σας Eurobank Mastercard τόσο στη φυσική μορφή της, όταν πληρώνετε σε μηχάνημα POS όσο και στην ψηφιοποιημένη μορφή της όταν πληρώνετε με το Eurobank Wallet.

Εφαρμόσαμε την τελευταία τάση στον σχεδιασμό των καρτών σε παγκόσμιο επίπεδο για να έχετε στα χέρια σας μια σύγχρονη κάρτα.

Καινοτόμος σχεδιασμός
Ανέπαφες συναλλαγές

Ανέπαφες συναλλαγές

Σε POS πληρώνετε γρήγορα και ανέπαφα με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών στις νέες κάρτες Eurobank. Η κάρτα δεν χρειάζεται να φύγει από τα χέρια σας. Για ποσά έως 50€ δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN.

Και με το κινητό σας κάνετε απολύτως ανέπαφες συναλλαγές με την κάρτα σας Eurobank Mastercard στην ψηφιοποιημένη μορφή της. Τη συνδέετε στο νέο μας ψηφιακό πορτοφόλι Eurobank Wallet για κινητά Android 5+.

Για να ενεργοποιήσετε το Eurobank Wallet, ενημερώστε ή κατεβάστε το Eurobank Mobile App:

Google Play Icon

Ανέπαφες συναλλαγές
Ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Ελέγχετε από το κινητό ή τον υπολογιστή σας τις λειτουργίες της κάρτας σας δωρεάν με Cards Control. Μέσα από το Eurobank Mobile App ή το e-Banking μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα χρεωστική κάρτα σας και να σχηματίσετε το PIN της. Οποιαδήποτε στιγμή:

  • Κάνετε προσωρινή απενεργοποίηση, εάν δεν είστε σίγουροι ότι τη χάσατε.
  • Επιλέγετε εάν θέλετε ή όχι να κάνετε αναλήψεις μετρητών σε ΑΤΜ.
  • Αλλάζετε το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών σε ΑΤΜ.
  • Επιλέγετε εάν θέλετε ή όχι να κάνετε αγορές online και στο εξωτερικό.

Με την τεχνολογία Chip & PIN η ταυτοποίησή σας σε POS γίνεται με το PIN της κάρτας, που γνωρίζετε μόνο εσείς. Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας με κάρτα η ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απάτης.

Ασφάλεια στις συναλλαγές σας