Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της νέας μας ψηφιακής κοινότητας Eurobank Digital Community για να βελτιώνουμε μαζί την εμπειρία σας στα ψηφιακά κανάλια μας. Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς. Μας βοηθά να ανταποκρινόμαστε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.

Γιατί επιλέξαμε εσάς

Απευθύνουμε την πρόσκληση σε εσάς που χρησιμοποιείτε το e-Banking μας για τις συναλλαγές σας και έχετε ήδη μοιραστεί τη γνώμη σας γι’ αυτό σε έρευνές μας.

Πώς θα μας βοηθάτε

Εφόσον γίνετε μέλος της ψηφιακής κοινότητάς μας, θα επικοινωνούμε μαζί σας για να συμμετέχετε online σε έρευνες και δοκιμές για online προϊόντα. Για κάθε έρευνα ή δοκιμή θα χρειάζεστε μόλις 2 λεπτά.

Το πολύ μία φορά κάθε 3 μήνες θα σας στέλνουμε email για την online συμμετοχή σας. Σε κάθε email μας θα υπάρχει σύνδεσμος (link) που θα σας οδηγεί στις ερωτήσεις στις οποίες θα θέλουμε να απαντήσετε. Θα βλέπετε το θέμα της κάθε έρευνας ή δοκιμής πριν πατήσετε τον σύνδεσμο.

Διοργανώνουμε τις online έρευνες και δοκιμές σε συνεργασία με τις εταιρείες Optimal Workshop Ltd και UsabilityΗub Pty Ltd.

Δείτε δείγμα email για online συμμετοχή σε έρευνα ή δοκιμή που θα λάβετε από εμάς, εφόσον γίνετε μέλος του Eurobank Digital Community.

Πώς θα αξιοποιούμε τη γνώμη σας

Οι πληροφορίες που θα μας δίνετε θα αξιοποιούνται αποκλειστικά για να:

  • Βελτιώνουμε προϊόντα και υπηρεσίες της ηλεκτρονικής τραπεζικής μας.
  • Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες για εσάς.

Η συμμετοχή σας θα είναι προαιρετική. Οι απαντήσεις που θα μας δίνετε θα είναι ανώνυμες και δεν θα μπορούν να συνδεθούν με εσάς ούτε από την Eurobank ούτε από τις εταιρείες Optimal Workshop Ltd και UsabilityΗub Pty Ltd.

Πώς γίνεστε μέλος του Eurobank Digital Community

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο και email) στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Θα χρειαστείτε μόλις λίγα λεπτά.