Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και η στιγμή που θα προσφέρουμε δώρα και χαμόγελα στους αγαπημένους μας πλησιάζει. Ωστόσο, η αναζήτηση και η αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων πολλές φορές προκαλεί άγχος: Θα προλάβω; Λες να ξεχάσω κανέναν; Θα φτάσουν τα χρήματα; Θα ξεποδαριαστώ; Μην ανησυχείτε, με τη σωστή οργάνωση, όλα θα πάνε περίφημα. Πέρα από καλή διάθεση, η αγορά των δώρων απαιτεί στρατηγική. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας ξέγνοιαστες, οικονομικές και απολαυστικές!

   
Φτιάξτε τη λίστα σας και χαράξτε πορεία

Φτιάξτε τη λίστα σας και χαράξτε πορεία

Οικογένεια, παιδιά, συγγενείς, φίλοι, βαφτιστήρια… Σε ποιον θα πρωτοπάρουμε δώρο; Και τι θα διαλέξουμε για τον καθένα; Μήπως τους είχαμε πάρει τα ίδια και πέρσι; Ερωτήσεις που προκαλούν απόλυτο χάος στη σκέψη μας τις γιορτινές ημέρες.

Ψυχραιμία! Καθίστε ήρεμα στο τραπέζι, πάρτε μολύβι και χαρτί και φτιάξτε μια λίστα δώρων. Σημειώστε τα ονόματα όσων θέλετε να αγοράσετε δώρο και γράψτε ιδέες για τα δώρα που θα έκαναν τον παραλήπτη να χαμογελάσει. Σημειώστε ποιες αγορές θα κάνετε online και ποιες σε φυσικά καταστήματα. Κάντε έγκαιρα τις online παραγγελίες σας για να έρθουν τα δώρα στην ώρα τους.

Πριν ξεχυθείτε στα μαγαζιά, σχεδιάστε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Βρείτε καταστήματα που είναι κοντά σας, αλλά και κοντά το ένα με το άλλο. Έτσι, θα γλιτώσετε χρόνο και περπάτημα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το δρομολόγιο στους χάρτες του κινητού σας.

Φτιάξτε τη λίστα σας και χαράξτε πορεία
Σκεφτείτε έξυπνα το ποσό που θα διαθέσετε

Σκεφτείτε έξυπνα το ποσό που θα διαθέσετε

Παρόλο που κάθε Χριστούγεννα ορκιζόμαστε ότι δεν θα σπαταλήσουμε ένα σωρό λεφτά, σπάνια τα καταφέρνουμε. Πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, καλό θα ήταν να έχετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό για να μην υπερβείτε το ποσό που αντέχει η τσέπη σας.

Συμβουλευτείτε τη λίστα σας και υπολογίστε πόσο θα σας κοστίσει κάθε δώρο που έχετε σημειώσει. Εάν το σύνολο των αγορών σας είναι εκτός του προϋπολογισμού που είχατε αποφασίσει, τότε ίσως πρέπει να βρείτε εναλλακτικές ιδέες για τα δώρα που έχετε σκεφτεί.

Οι χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις είναι ακόμα ένας καλός τρόπος να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Πολλά μαγαζιά προσφέρουν ειδικές τιμές τη γιορτινή περίοδο, είτε κάνετε τις αγορές σας online είτε σε φυσικά καταστήματα. Έτσι, σας διευκολύνουν να δείξετε στους ανθρώπους σας ότι τους σκέφτεστε χωρίς να επιβαρυνθείτε παραπάνω από όσο είχατε κατά νου.

Σκεφτείτε έξυπνα το ποσό που θα διαθέσετε
Βρείτε την κατάλληλη μέρα για τις αγορές σας

Βρείτε την κατάλληλη μέρα για τις αγορές σας

Όλοι θέλουμε να αποφύγουμε την πολυκοσμία και τις ουρές στα καταστήματα, την κίνηση στους δρόμους και όλη τη βαβούρα που μας ακολουθεί όταν βγαίνουμε για ψώνια τη γιορτινή περίοδο. Και φυσικά, υπάρχει τρόπος.

Ο χρυσός κανόνας είναι να αποφύγετε τα ψώνια την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Προτιμήστε να βγείτε στα μαγαζιά μια εργάσιμη μέρα, σε ώρες που δεν έχει συνήθως τόσο κόσμο, όπως το πρωί πριν τη δουλειά, κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος ή στο ρεπό σας.

Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ηρεμία και συγκέντρωση και να μην αποσυντονιστείτε από τη φασαρία και τον χαμό. Ας μην ξεχνάμε ότι τα δώρα για τους αγαπημένους μας δεν είναι μόνο μια υποχρέωση, είναι κι ένας τρόπος να περάσουμε καλά.

Βρείτε την κατάλληλη μέρα για τις αγορές σας

Κερδίστε 10% €πιστροφή με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή και χαρίστε χαμόγελα στους αγαπημένους σας με χριστουγεννιάτικα δώρα από τα καταστήματα Πλαίσιο, attica, IKEA, INTERSPORT, Marks & Spencer, Pet City, DPAM, TOYS-SHOP και Perfectoys. Η προσφορά ισχύει για αγορές από 16.12 έως 31.12. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για κάθε συνεργάτη στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Μάθετε περισσότερα