Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η νέα σεζόν επέστρεψε κι εσύ δεν θέλεις να κάνεις πάλι τα ίδια και τα ίδια; Σε καταλαβαίνουμε! Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο διαδεδομένα χόμπι και δραστηριότητες, που μπορείς να ξεκινήσεις τη φετινή σεζόν, για να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.

Φωτογραφία

Τώρα που τα social media έχουν βγάλει τον πιο δημιουργικό εαυτό μας, όλοι έχουμε γίνει εκκολαπτόμενοι φωτογράφοι. Αν, λοιπόν, θέλεις να μάθεις μερικά πράγματα παραπάνω για τη φωτογραφία και να βελτιώσεις τις εικόνες που “αιχμαλωτίζεις”, δεν έχεις παρά να αγοράσεις μια κάμερα DSLR και να εγγραφείς στα σεμινάρια που πιστεύεις ότι θα σου ταιριάζουν καλύτερα.

Επιστροφή στη νέα σεζόν με νέα χόμπι 1

Θέατρο/Κινηματογράφος

Δεν χρειάζεται να θέλεις να γίνεις ηθοποιός για να παρακολουθήσεις μαθήματα θεάτρου ή κινηματογράφου, καθώς οι επιλογές σε τέτοιου είδους μαθήματα είναι αρκετές: σενάριο, σκηνοθεσία, ενδυματολογία, σκηνογραφία… Επίλεξε κάτι από όλα αυτά που θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να ξεχνάς για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι, θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει και επιπλέον θα κάνεις και νέες παρέες με τους… συμμαθητές σου!

Επιστροφή στη νέα σεζόν με νέα χόμπι 2

Τρέξιμο

Αν ψάχνεις κάτι να σε αποσυμπιέσει από την καθημερινότητα, το τρέξιμο είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Σίγουρα, κάπου κοντά σου θα υπάρχει ένα πάρκο που να σου επιτρέπει μετά τη δουλειά σου, να βάλεις τα αθλητικά σου και να τρέξεις. Προτίμησε απογευματινές-βραδινές ώρες και ιδανικά πάρε μαζί σου είτε τα ακουστικά με τη μουσική σου, είτε κάποιον δικό σου άνθρωπο. Επίσης, φρόντισε να ενημερωθείς σωστά για τον εξοπλισμό, αλλά και για την προθέρμανση που θα χρειαστείς.

Υoga/Pilates

Αν θέλεις κάτι πιο ήρεμο, που όμως να σε γυμνάζει, τότε η yoga ή οι pilates είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορείς να κάνεις στο σπίτι, ακολουθώντας κάποιο πρόγραμμα που θα βρεις online, ή να εγγραφείς σε κάποιο κοντινό studio. Φρόντισε να αφήνεις μακριά το κινητό και να απελευθερώνεις το μυαλό σου, προκειμένου να δεις πραγματικό αποτέλεσμα με τη νέα σου δραστηριότητα.

Επιστροφή στη νέα σεζόν με νέα χόμπι 3