Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λίγο χιόνι ακόμα… Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν αλλά εσύ μπορείς να ζήσεις ακόμα λίγη μαγεία σε χιονισμένους προορισμούς της Ευρώπης! Πάρε μερικές ιδέες και ετοίμασε βαλίτσα! Ήρθε η ώρα να κλέψεις μια ημέρα από τη δουλειά για να απολαύσεις ένα τριήμερο σε αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης, που γιατί όχι μπορεί να είναι και χιονισμένοι.
   
Όσλο

Όσλο

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς την ομορφιά στις σκανδιναβικές χώρες. Η Νορβηγία λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα το Όσλο, είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις του κρύου και τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Εδώ θα δείτε την Όπερα, ένα νορβηγικό αρχιτεκτονικό διαμάντι στο λιμάνι, θα δοκιμάσετε ντόπια κουζίνα και το βράδυ μπορείτε να περιπλανηθείτε στις τοπικές pubs.
Όσλο
Βερολίνο

Βερολίνο

Το Βερολίνο είναι από τους πιο αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς για όσους αγαπούν την ιστορία, αλλά και τη διασκέδαση. Με μικρά σχεδόν ανεξερεύνητα μπαράκια, μια πόλη γεμάτη πάρκα και ιστορία που θα ικανοποιήσει κάθε είδος ταξιδιώτη και κάθε ανάγκη του. Από τους τοπικούς προορισμούς, ξεχωρίζουν το Μνημείο Ολοκαυτώματος, η πύλη του Βρανδεμβούργου και η East Side Gallery. Ντυθείτε ζεστά κι ετοιμαστείτε για ατελείωτες βόλτες μέρα και νύχτα.
Βερολίνο
Εδιμβούργο

Εδιμβούργο

Η σκωτσέζικη ομορφιά αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο στο χιονισμένο τοπίο. Φυσικά, το κάστρο-φρούριο του Εδιμβούργου αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τους επισκέπτες της πόλης. Αξίζει, όμως, να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης και να γνωρίσετε μια πόλη που θυμίζεις άλλες, παλιότερες εποχές!
Εδιμβούργο
Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Η Ολλανδία είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από τους Έλληνες. Και μπορεί τον χειμώνα οι τουλίπες να μην έχουν ανθίσει ακόμη, αλλά το χιονισμένο τοπίο των καναλιών αξίζει εξίσου. Το Άμστερνταμ θα απογειώσει την εκδρομή σου με βόλτες ανάμεσα στα μικρά, αλλά και στα μεγάλα κανάλια. Μικρή σε έκταση πόλη, ενδείκνυται για ένα τελευταίο τριήμερο πριν την επαναφορά στην καθημερινότητα της νέας χρονιάς!
Άμστερνταμ